Nieuw jaar, nieuwe plannen voor Budgetproof.nl

Ik weet niet helemaal of ik fan ben van ‘a new year, a new you’, maar kansen aanpakken om dingen te veranderen in mijn leven moet ik wel. Dat is ook één van mijn voornemens voor 2017 zoals je al kon lezen op 2 januari. Mijn blog is een extreem uit de hand gelopen hobby waar ik – meestal – veel plezier aan beleef. Soms ook niet. Eerlijk is eerlijk, als het echt moét is het een stuk minder leuk. Daarom denk ik dat ik ook nooit fulltime blogger kan worden. Ik ben retebang dat ik het plezier in bloggen verlies. Dat is ook één van de redenen waarom ik nee heb gezegd tegen een mediabureau: me verantwoorden over clicks, bezoekersaantallen en targets – nee daar word ik niet blij van.

opnieuw beginnen blog

Blogs op vaste dagen

In 2017 moeten er wel wat dingen veranderen. Zo moet ik belangrijke keuzes maken en past mijn blog nog maar lastig in mijn huidige levensstijl. Dat is niet oké. Dit betekent zeker niet dat ik stop met bloggen want dat is wat mij betreft geen optie. Wel gaan er ook op Budgetproof.nl wat dingen veranderen. Te beginnen met een vast publicatieschema. Bijna 4 jaar lang publiceerde ik minimaal om de dag, maar daar komt nu een einde aan. Als het me lukt, komen er blogs online op maandag, woensdag en vrijdag. Maar ik wil mezelf niet meer zoveel verplichten om alleen maar door te bikkelen. Dat doe ik al teveel tijdens werktijd #freelancerleven en m’n ‘vrije tijd’ moet ook meer gaan voelen als vrije tijd. M’n blog wil ik weer minder gaan zien als werk waar ik (bijna) geen geld aan verdien.

Ander type blogs

Ook aan het type blogs dat online komt gaat wat veranderen. Ik wil minder over producten schrijven en meer over praktische tips. Misschien heb je al wel gemerkt dat ik meer die richting op ben gegaan. Denk aan artikels die recentelijk verschenen zoals:

Binnenkort viert Budgetproof.nl haar 4e verjaardag en ik hoop dat je dan ook van de partij bent! Ik mag namelijk een aantal flessen bubbels van Freixenet weggeven, joepie! Proost. Zie ik je volgende maand weer bij mijn online blog-verjaardagspartijtje?

3 thoughts on “Nieuw jaar, nieuwe plannen voor Budgetproof.nl

Comments are closed.