WINACTIE goede voornemens | cursus Photoshop & WordPress

Allereerst: een héél gelukkig nieuwjaar gewenst!

Op 1 januari heb je vast nagedacht over het één en ander. Misschien heb je al eerder tijd gemaakt voor wat zelfreflectie, maar het kan nooit kwaad om stil te staan bij wat je in 2017 wilt bereiken. Of je nou goed voornemens maakt of niet, persoonlijke groei zou – wat mij betreft – bij iedereen bovenaan de lijst moeten staan voor het nieuwe jaar. Een beter mens worden. Jezelf uitdagen en ontwikkelen! Stel doelen en vergeet niet om trots op jezelf te zijn.

Wordpress- of Photoshopcursus winnen

Zo heb ik mezelf een aantal doelen gesteld:

 1. Méér genieten en me niet alles laten ‘overkomen’.
 2. Van deze rijdende trein afspringen en belangrijke keuzes maken.
 3. Minder werken en meer tijd voor mezelf maken.
 4. Serieuze samenwoonplannen maken.
 5. Een betere ondernemer worden.
 6. Nóg minder in loondienst werken en meer voor mezelf (een stapje dichterbij het digital nomad-leven waar ik van droom).
 7. Tijd maken om nieuwe dingen te leren.
 8. Meer m’n best doen om tijd met vrienden door te brengen.
 9. M’n huis op orde houden (schiet er vaak bij in door gebrek aan tijd).
 10. Meer dingen wegdoen voordat ik iets nieuws koop.

Win een Photoshop- of WordPresscursus via Soofos

Om op puntje 7 in te haken: ik wil graag nieuwe dingen leren. Ik wil een betere schrijver worden (je bent immers nooit uitgeleerd), wil een fotografiecursus doen, een Photoshopexpert worden (ik doe maar wat) én alles over WordPress leren. Wil jij nou ook beter worden met WordPress of Photoshop? Samen met Soofos geef ik 2 cursussen weg.

Wordpress- of Photoshopcursus winnen

Soofos is een platform waar iedereen eenvoudig online cursussen kan aanbieden en verkopen. Inmiddels worden er meer dan 100 cursussen aangeboden en kun je leren waar en wanneer je maar wilt. Alle cursussen zijn namelijk volledig online. En is de cursus niet zoals je had gehoopt? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terugkrijgen. Ook een goede tip trouwens om zelf een extra zakcentje te verdienen! Je kunt je eigen kennis ook delen en zelf een cursus aanbieden.

Wordpress- of Photoshopcursus winnen

Zo win je die Photoshop- of WordPresscursus

Soofos stelt twee cursussen beschikbaar voor mijn lezers. Eén Photoshopcursus en een WordPresscursus. Wil jij één van deze cursussen winnen? Doe dan mee met de winactie. Het is heel simpel.

8 thoughts on “WINACTIE goede voornemens | cursus Photoshop & WordPress

 1. Oh wauw, toevallig staat een cursus photoshop volgen bij mijn goede voornemens, dus wat een superleuke winactie! Verder heb ik in lijn hiermee als doel gesteld om meer foto’s te gaan maken en dan niet alleen op reis, maar ook gewoon lekker voor mezelf tijdens een wandeling in de buurt bijvoorbeeld. Daarnaast om mijn huis en spullen verder te minimaliseren. Minimaal 2x per week aan yoga doen en minimaal 1x per maand iets nieuws doen of naar een plek gaan waar ik nog nooit ben geweest. Toch altijd wel leuk om zo even bij stil te staan aan het begin van een nieuw jaar 🙂 voor jou heel veel succes bij het behalen van je voornemens!

 2. oh wauw, ik heb al een mobiele fotografie workshop genomen vorig jaar.
  Maar wil graag wat meer leren over sluitertijd enz.
  Foto’s bewerken kan ik echter niet. En ook dat wil ik graag onder de knie krijgen.

  Vorig jaar wilde ik beter leren schrijven en heb ik daar een cursus voor gedaan. Nu staat fotografie boven aan de lijst.

  Ik heb ook op mijn lijst staan om meer te koken.
  En meer tijd te maken voor de sportschool. Mijn werk neemt soms te vaak tijd in beslag die ik liever daar zo doorbrengen. (bijvoorkeur op de dansvloer).

  Sparen voor een nieuwe keuken. Staat ook op mijn lijstje.

  En ik ben zelfs al begonnen met wat ik noem : grote opschoning.
  Ik ga per kastje alles bekijken en naar rommelmarkten brengen (in dit geval voor de kerk van de buren die zo voor kinder activiteiten sparen)
  Kleding weg doen voor het geode doel ook. En kapotte dingen gewoon weggooien. (niet bewaren omdat je dat van die of die hebt gekregen)

  En leuke dingen doen met vrienden en familie staat elk jaar weer op het lijstje. En dat komt ook elk jaar weer goed.

  Jij success met jouw lijstje

 3. Hi,

  Wat een leuke actie. Ik ben niet zo van de goede voornemens, of eigenlijk juist wel maar dan niet alleen met de start van een nieuw jaar.
  Ik heb een lijstje met steekwoorden om telkens herinnert te worden wat ik ook maar weer het liefst doe.
  – boeken!
  – koken
  – schilderen
  – talen
  – fotograferen! (dus een photoshop cursus lijkt me fantastisch)
  – yoga
  – mediteren

  Klinkt een simpel lijstje, maar het is belangrijk om toch elke dag herinnert te worden aan wat je het liefst doet en dat je dat ook gaat doen.

  Veel succes met jouw leven. 😉

 4. Ten eerste: happy new year! Ten tweede: wauw, wat een fantastische actie! Toevallig heeft één van mijn goede voornemens wel met deze post te maken: ik wil mijn eigen bedrijf tot een succes brengen. Via Renmeisje wil ik groeien als blogger, via Schrijfmeisje als professioneel tekstschrijver. Mijn doel voor dit jaar is zo succesvol worden dat ik van mijn eigen zaak + mijn baan in de sportschool kan leven, dus daar kan ik wel een handje WordPress- of PhotoShop-hulp in krijgen!

 5. Mijn goede voornemens: vaker opruimen (vandaag druk bezig geweest met achterstand) en meer groente eten (vandaag mislukt helaas).

 6. Mijn goede voornemens van 2017 zijn:
  – positiever in het leven gaan staan
  – minder snel boos worden als iets niet lukt
  – elke dag een foto van Leiden te maken

  Mijn 3e voornemen vind ik na 3 dagen al pittig en staat daardoor op gespannen voet met voornemen 2. Maarlaat ik het positief bekijken: nog maar 362 dagen te gaan! 😛

 7. Ik heb eigenlijk net een blogpost geschreven over slechte voornemens, maar eigenlijk zitten daar ook juist wel goede tussen. Mijn goede voornemen voor 2017 is dat ik gewoon lekker mezelf ga zijn, ongeacht wat anderen daar van mogen denken.
  Ik wil ook graag de nodige verbetering aanbrengen in mijn blogstructuur,en zorgen dat het er allemaal wat minder rommelig gaat uitzien.

 8. Mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn: mijn eigen webshop starten, want in 2016 heb ij al een begin gemaakt maar nog niet ver gekomen omdat ikal die technische termen niet snap. Ik ga de stap zetten om ze te leren en ga om hulp vragen. Verder wil ik een keer een yoga les volgen. Mijn huis opknappen hoort er ook bij.

Comments are closed.