Over Budgetproof.nl

Wat leuk dat je Budgetproof.nl gevonden hebt!

Budgetproof, wat betekent dat nou eigenlijk?

Waar geef jij graag je geld aan uit? In mijn ogen is iets budgetproof als je waar voor je geld krijgt. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding, ZzzzZzz, maar dat zijn zulke ontzettende suffe begrippen… Is het betaalbaar? Is het product/de dienst/de beleving ’t waard om er het geld aan uit te geven waar je hard voor hebt gewerkt? Ja?! Dan is het budgetproof! Tja, betaalbaar is voor iedereen anders natuurlijk. Als je bakken met geld verdient, dan vind je andere dingen betaalbaar dan wanneer je zo’n loontje hebt zoals ik. Ik schrijf voornamelijk voor de 20- en 30-something: je wil een zo leuk mogelijk leven leiden en denkt goed na hoe je het optimale uit je salaris kunt halen.

Wie geeft er nou graag meer geld uit dan nodig is? Ik niet! Budgetproof staat dus niet voor ‘goedkope shit’. Tuurlijk hou ik enorm van aanbiedingen en SALE, maar een ook designertas kan budgetproof zijn. Op mijn blog deel ik tips voor méér reizen, fashion, hotspots en beauty voor je geld. Wil je alles tegelijk? Op vakantie, een nieuwe iPhone, sparen voor de Chanel 2.55 én dat ene paar mooie schoenen? Dan zul je naast hard werken, slim om moeten gaan met je geld. Dat gepuzzel met geld, daar help ik een beetje bij. Ik deel namelijk betaalbare reizen, mode, interieur, eten en drinken, make-up en beauty waar je graag je salaris aan uitgeeft. Maar ook tips over besparen op verzekeringen, energie, rekeningen en hoe je je huis inricht met een klein budget.

Niet alleen maar budget reizen, eten, shoppen, make-up’en & wonen

Budgetproof.nl is een blog voornamelijk over reizen, fashion, beauty en lifestyle on a budget. Je hebt wel iets te besteden, maar denkt – net als ik – goed na over hoe en waaraan je je geld uitgeeft. Je kunt het immers maar één keer uitgeven. Nu heb ik een bijzonder talent voor koopjes en budget-items, maar dat betekent niet dat ik geen geld neer wil tellen voor een kwalitatief goed, maar iets duurder item. Neem nou een designerbril. Het kost wat, maar je draagt ‘m wel elke dag. Een echt leren jasje met 75% korting aangeschaft budgetproof? Zeker!

Van fashion- & reisblog naar blogs over betaalbaar leven

In 2009 vertrok ik voor studie naar Amerika en ‘ontdekte’ ik hoe leuk het was om te bloggen. Een jaar later (2010) startte ik daarom mijn eerste fashionblog, maar dit bleek niet te zijn waar ik gelukkig van werd. Al post ik op mijn Instagram nog regelmatig budgetoutfits. Budgetproof.nl is in februari 2013 online gegaan, nadat ik een tijd met het idee in m’n hoofd heb gelopen en meerdere mensen me zeiden dat ik wat moest doen met mijn neus voor alles wat budgetproof is.

12 thoughts on “Over Budgetproof.nl

 1. wat een leuke blog heb je 😀 heb net even rondgeneusd maar er zijn zeker nog een hoop artikelen waar ik binnenkort even voor ga zitten 😀 verheug me er nu al op!!!

 2. kwam je blog tegen en vindt het super. Ik hou van budget make up en dan vooral essence. vindt het geweldig dat je telkens de trendedities laat zien!

 3. Hey Marloes!
  Ik zag je site staan bij een reactie op beautylab.nl, ik ben al super lang aan het zoeken naar een Nederlandse budgetproof blog. Super Nice!
  Xx Rox

 4. Hoi Marloes,

  Wat een leuke blog! Ik ben zelf eind december 2013 een budgetblog gestart. Ik heb de jouwe pas net ontdekt! Eerlijk gezegd vind ik jouw blog wel fijn als een soort voorbeeld, aangezien ik nog niet zo lang bezig ben. Je geeft hele goede tips! Bedankt voor het delen daarvan!

  Groetjes,

  Selina 🙂

Reageren? Gezellig!