Over Marloes

Zelfstandig ondernemer met een eigen tekstbureau by day, blogger by night

31-jarig lentekind. Zeker geen ochtendmens. Maar ook geen avondmens. Betaalt de huur met woorden. Heeft haar eigen tekstbureau. Haarlemse Amersfoortse met een chronisch tijdgebrek. Modemeisje dat een voorliefde heeft voor SALE.

Ik heb een bachelor in economics, communicatiewetenschap én theaterwetenschap. Ja, ik vond studeren erg leuk en ben wat mij betreft nooit uitgeleerd. Begon in 2013 na een paar jaar in loondienst als freelancer, maar sinds 2017 werk ik fulltime voor mijn eigen tekstbureau. Stiekem droom ik van een leven als digital nomad. Al schrijvend de wereld zien. Nieuwsgierig naar mijn leven als zzp’er, tekstschrijver en thirty-something die ‘het allemaal nog even niet weet’? Volg me ook op m’n YouTube-kanaal!

Ik geloof er trouwens heilig in dat een superleuk leven niet duur hoeft te zijn. En zo ontstond Budgetproof.nl.