Budgetproof Budget Babes

Marloes
Oprichter
Dertigjarig lentekind. Zeker geen ochtendmens. Maar ook geen avondmens. Betaalt de huur met woorden. Heeft haar eigen tekstbureau. Haarlemse met een chronisch tijdgebrek. Modemeisje dat een voorliefde heeft voor SALE. Gelooft er heilig in dat een superleuk leven niet duur hoeft te zijn. Startte daarom in 2013 Budgetproof.nl.
Lotte
Blogger
Creatieve contentchick uit de nineties. Wordt wild van reizen en is een enorme koopjesjager.
Joline
Blogger
Forever 28. Media en marketing is echt haar ding, grote taal liefhebber (het liefst spreekt ze alle talen van de wereld). Low-budget backpacken om de laatste nacht van haar reis altijd te kunnen eindigen in een heerlijk super deluxe hotel. Danseres in hart en nieren, probeert naast dansen ook 4x per week te sporten en een foodblog bij te houden (heyhohealthy).
Anne-Lotte
Blogger
Enthousiaste content specialist met hotelschool-diploma op zak. Heeft een grote liefde voor horeca. Motto: 'Live your happiest life'.
Andrea
Blogger
Energiek, lang, ambitieus en een tikkie onhandig. Als ik een superkracht mocht kiezen dan zou ik zonder slaap willen kunnen. Heb ik lekker nog meer tijd om te stuiteren, maken en leren.
Danielle
Blogger
Is stiekem een nachtelfje. Dol op: diertjes, natuur en geluk!
Wouter
Foodie
Broertje van. Foodie. Redacteur eten & drinken. Studeert gezondheidswetenschappen en is een echte healthfreak.