Zo vind je altijd een salon (haar, nagels, ontharen, gezicht, lichaam en massage) die je geld waard is

Waar kun je het beste je nagels laten doen en bij welke kapper trek je de deur achter je dicht met fabulous nieuw haar? Voor het uitkiezen van een (nieuwe) salon vertrouw ik meestal op mijn vriendinnen. Óf op reviews. En nu gaat een salon vinden die je geld waard is nog makkelijker, want Treatwell heeft een lijst met Top Rated salons samengesteld. Dat zijn de beste salons van Nederland dus, waar mensen hartstikke tevreden waren met hun behandeling. Handig!

Perfecte gelnagellak Shellac

Kies jouw nieuwe favoriete salon uit de Top Rated-lijst

Een salon mag zich pas een Top Rated salon noemen als ze een reviewscore hebben van minimaal 4,5 van de 5 sterren, minimaal 30 reviews hebben verzameld en de cancellation rate 1% of minder is.

In elke categorie worden er jaarlijks Top Rated salons uitgekozen. In Nederland zijn dit er dit jaar 482 (!)  in de categorieën haar, nagels, ontharen, gezicht, lichaam en massage. Vorig jaar was dat nog ongeveer de helft. Er zijn dus steeds meer betere salons om uit te kiezen! Een Top Rated salon kun je makkelijk herkennen aan de blauwe Top Rated sticker op het raam of het icoontje op de site/app.
sugaring Amsterdam - ontharingstrend
Een overzicht van alle Top Rated salons in heel Nederland vind je op Treatwell.nl. Misschien ook leuk om te weten: ik boek regelmatig mijn bezoek aan een salon met Treatwell. Bijvoorbeeld:

Wat wordt de meest populaire salon?

Alle Top Rated salons maken ieder jaar weer kans op het winnen van de Treatwell Award voor ‘Most Popular’ salon. Je kunt stemmen in 6 categorieën. De salon die een categorie de meeste stemmen binnenhaalt, wint! Op 7 november worden de winnaars bekend gemaakt. Stemmen kan tot 31 oktober. Stem je mee?
Ps. Ik bezoek binnenkort een nieuwe Top Rated salon, dus stay tuned voor mijn ervaringen!

2 thoughts on “Zo vind je altijd een salon (haar, nagels, ontharen, gezicht, lichaam en massage) die je geld waard is

Comments are closed.