3 redenen waarom jij de volgende keer naar de Treatwell Beauty Route wilt

1 juni nam ik deel aan de allereerste Treatwell Beauty Route. Voor wie het gemist heeft: je gaat met Treatwell op pad en je laat je verwennen bij verschillende salons. Met welke behandelingen? Dat is nog een verrassing! Wat je wel weet, is dat je €50 voor een kaartje betaalt en dat 2 behandelingen inclusief zijn. Dat betekent dus dat je al een fixe korting krijgt op die behandelingen (50% korting).


Het leuke aan de beautyroute is dat je zo ook salons en treatments kunt ontdekken die je misschien eerder nooit hebt geboekt of ervaren hebt. Zo ervaar je weer wat de beautymarkt allemaal te bieden heeft zonder dat je je hoofd hoeft te breken en moet kiezen uit een ellenlange lijst mogelijkheden. Het enige waaruit je hoeft te kiezen is de party- of relaxroute. Ik deed de partyroute. Helemaal leuk!

Mijn eerste behandeling was bij het luxe Fraaij Haar (Nieuwe Passeerdersstraat 10) waar ik coupe volume kreeg aangemeten op een wel hele bijzondere manier: met alle borstels van de salon in m’n haar. Normaal kost deze behandeling €45,-. Behandeling #2 vond plaats bij Beauty by Megan (Overtoom 250) waar ik een spa-manicure met gelnagellak kreeg (vanaf €26,95). Yes, had ik stiekem al op gehoopt.

treatwell beauty route

Dan nu de 3 hoofdredenen waarom je volgende keer ook mee wilt doen aan de Treatwell Beauty Route:

1. Je voelt je echt een VIP

Seriously. Lekker glamorous opgehaald worden met de Abeltaxi. Luxe hapjes, champagne, macarons, sushi. You name it. Een liveband die de mooiste liedjes speelt … Allemaal voor jou om van te genieten tijdens de behandeling. Yesss. Daarbij word je natuurlijk ook enorm in de watten gelegd. VIP-gevoel: check!

treatwell beauty route - hapjes Fraaij Haar

2. Je ontdekt nieuwe salons en treatments

Hoe leuk is het om nieuwe favoriete salons te ontdekken! Beide salons waar ik die avond ben geweest borrelden van enthousiasme. Ze hadden echt hun best gedaan om er wat bijzonders van te maken. M’n nagels zijn prachtig gedaan en ik verscheen met volumineus haar op de afterparty. En ondertussen kon ik nog wat haaradvies in m’n zak steken. Score! De treatments die ik kreeg waren voor mij al bekend (helemaal niet erg), maar zo zag ik bijvoorbeeld ook dat ze bij Beauty by Megan een kei waren in threaden. Voor de volgende keer …

treatwell beauty route

3. Je maakt nieuwe beautyvriendinnen

Ik was zonder +1 gekomen. Eerlijk is eerlijk, naar events waar ik voor mijn blog ben uitgenodigd, neem ik zelden iemand mee. Het is toch een soort van (heel leuk) werk en tussen het kletsen, netwerken, genieten, Instagrammen, filmen voor Insta Stories en fotograferen door heb ik vaak helemaal niet zoveel tijd om een +1 te ‘entertainen’. Ook hier was ik dus alleen. Natuurlijk ken ik genoeg bloggers en kwam ik ook een paar leukerds op deze avond tegen. Maar, stel je bent geen blogger en je wilt dit gewoon alleen doen. DOEN! Zo zit je misschien in de Abeltaxi met je toekomstige nieuwe beauty-bff, heb je een leuk gesprek met degene die naast je haar nagels laat doen of maak je lol met een beauty bij de photobooth op de afterparty. Iedereen was all smiles en gezellig.

treatwell beauty route

Dus houd Treatwell in de gaten. De volgende Beauty Route wil je niet missen.

3 thoughts on “3 redenen waarom jij de volgende keer naar de Treatwell Beauty Route wilt

Comments are closed.