Minimalistische sieraden van Lucardi: goedkoop én mooi!

Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik dol ben op Lucardi. Leuke, goedkope sieraden die lekker lang meegaan. Ik ben fan! Maar lange tijd vond ik dat er wel wat miste in het assortiment: minimalistische sieraden. Ik ben namelijk dol op layeren van kettinkjes en het combineren van verschillende oorbelletjes.

Maarrrrrr, TIPJE: sinds kort hebben ze een eigen lijn met minimalistische sieraden (More Stories) en ik wil a-l-l-e-s hebben. Ik heb 1 kettinkje van Swarovski dat ik regelmatig draag, maar de rest van m’n sieradencollectie die ik dagelijks draag is volledig Lucardi.

Ik mocht van Lucardi een aantal sieraden uitkiezen om jullie te laten zien. En ever since ik ze bij Lucardi Juwelier Haarlem ophaalde, heb ik ze elke dag in/om. Kijk je mee hoe leuk en speels de verschillende kleuren en vormen bij elkaar staan?

Het gouden kettinkje met het sterretje, de ring met gouden bolletjes, het zilveren kettinkje met rondje en de oorbellen met staafje en kettinkje zijn nieuw.


3 thoughts on “Minimalistische sieraden van Lucardi: goedkoop én mooi!

Comments are closed.