Oenobiol supplementen: sceptisch maar nieuwsgierig!

Beauty from within. Geloof ik daarin? Zeker. Ik geloof dat als je gezond eet en je goed voelt, dat je dat aan de buitenkant kunt zien. Maar voedingssupplementen voor een mooier uiterlijk? Eerlijk is eerlijk: ik weet het zo net nog niet! In Frankrijk zweren ze er al 20 jaar bij. En dan vooral bij het merk Oenobiol. De apotheken zijn daar ook halve beautywalhalla’s en dat is bij ons toch wel anders.

review oenobiol voedingssuplementen

Is Nederland klaar voor schoonheids-voedingssuplementen? Het is wel helemaal natuurlijk en wetenschappelijk onderbouwd, dus het moet toch iets gaan doen? Ik ben in ieder geval supernieuwsgierig! Daarom probeer ik sinds kort ook een aantal supplementen van Oenobiol. Er zijn in Nederland 15 verschillende supplementen verkrijgbaar en ik probeer:

Oenobiol Skin Support Relax

Voor een stralende huid tijdens drukke en stressvolle periodes.

Nou, doe maar! Ik heb verre van een perfecte huid. Sinds kort heb ik het wel redelijk onder controle nu ik bijna nooit meer foundation draag, maar ik smeer ook een zalfje voor m’n huid. Is het een zonne-allergie of rosacea (volwassenenacne)? We zijn er nog niet over uit, maar ik ben benieuwd wat Oenobiol voor m’n huid gaat doen. Stress is ook voldoende aanwezig (hoi druk freelancerleven) dus dit moet als een tiet gaan werken voor mij!

review oenobiol voedingssuplementen

Oenobiol Skin Support Autobronze Teint

Een natuurlijke en stralende goudbruine teint zonder zon.

Bruin worden zonder de schadelijke zon of zonnebank? Yes, daar teken ik voor! Ik word zelf trouwens best snel bruin, maar ik zit heel weinig in de zon. Expres, want daar kan m’n gezicht niet zo lekker tegen: pukkeltjes en pigmentvlekken. Oh, en uit tijdgebrek. Zelfbruiners vind ik ‘gedoe’, dus grijp ik naar een mooie bronzer van MUA. Zou ik echt bruiner worden binnen 2 maanden? We gaan het zien!

>>> Inmiddels staat mijn review na 2 maanden gebruik van Oenobiol Autobronze Teint online. <<<

Oenobiol Capteur 3-in-1

Absorbeert vetten uit voedsel, absorbeert snelle en langzame suikers en vermindert de eetlust.

Ik vind dit best een beetje gevaarlijk klinken, maar het schijnt niet schadelijk voor je te zijn. Over dit product ben ik het meest sceptisch, maar ook wel rete-nieuwsgierig! Ik ga het voor je testen. Maar als ik merk dat het werkt, beloof ik er ook weer mee te stoppen. Met mijn 60 kilo en 1,80 meter ben ik nog niet echt ‘vol’ te noemen. Haha.

Na 3 tot 4 weken moet je de eerste resultaten gaan zien, dus ik houd jullie op de hoogte!

>>> Inmiddels staat mijn review na 4 weken gebruik van Oenobiol Capteur 3-in-1 online. <<<

review oenobiol voedingssuplementen

Wat kosten de voedingssupplementen van Oenobiol?

Sinds kort ligt Oenobiol bij Etos is het schap. Dit is waarom ik het ook zo interessant vind. Het is nog best betaalbaar ook namelijk! Voor ongeveer € 20 voor een potje kun je nog eens wat proberen. Is het niks? Dan heb je geen grote investering gedaan. Én het is gewoon bij de drogist verkrijgbaar. Wel zo handig.

review oenobiol voedingssuplementen

Oenobiol voordelig proberen? Dit zijn de producten die ik heb gebruikt:

Ben je ook benieuwd of de voedingssupplementen van Oenobiol werken? Houd Budgetproof.nl in de gaten of test gezellig met me mee!