Balenciaga laarsjes look-a-like van Primark & Zara

Je ziet de zilverkleurige Balenciaga enkellaarsjes met kitten-/naaldhak en puntige neus deze herfst overal. Eerlijk is eerlijk: ze zijn ook erg tof. Lekkere eye catchers die elke outfit ff een stukje specialer maken. Maar dat prijskaartje van €675. Oef. Ik heb 2 alternatieven voor je gevonden: Balenciaga look-a-likes met een klein prijskaartje.

Balenciaga look a like laarsjes - echte versie
Linker beeld: Net-A-Porter.

Neppe Balenciaga laarsjes vs. look-a-likes: een wezenlijk verschil

Ik ben niet per se voorstander van écht namaak kopen. Je weet wel. Inclusief neplogo en branding, maar dan voor 10% van de prijs. Maar dit vind ik dan weer een ander verhaal. Dit is de ‘high street’ – zoals een Zara of Primark – die zich overduidelijk laten inspireren door Balenciaga, maar ze claimen niet Balenciaga’s te zijn. Zelf heb ik al bijna een jaar een variant van Zara in de kast staan die iets lager is dat de laarsjes die momenteel te koop zijn. Maar wil je nú met Balenciaga look-a-likes pronken? Zara en Primark hebben beide momenteel echt toffe laarsjes te koop.

Balenciaga look a like laarsjes - Primark

Balenciaga look a like laarsjes - kerstcollectie

Dit laarsje van Primark is maar €17,-. Kun je het geloven? Een Balenciaga look-a-like voor nog geen twintig eurootjes? Yes! Dit laarsje maakt onderdeel uit van de Primark kerstcollectie van 2017 en zal nu elk moment in de Primark-winkels verschijnen.

Balenciaga look a like laarsjes - Zara
Beeld: Zara.

Deze leukerds van Zara kosten €39,95 en lijken echt als 2 druppels water op de Balenciaga enkellaarsjes vind je niet? Alleen de ‘finish’ vind ik bij die van Balenciaga en Primark mooier. Die van Zara spiegelen en shinen iets minder. Dit laarsje is regelmatig uitverkocht, maar houd de site in de gaten, want ze worden soms bijgevuld. Hopelijk zit jouw schoenmaat erbij!

Heb jij nog ergens anders mooie zilveren enkellaarsjes gezien? Laat het me weten in een reactie!

2 thoughts on “Balenciaga laarsjes look-a-like van Primark & Zara

Comments are closed.