Trend: budgetproof rode bril van Firmoo

De een heeft een schoenentic, de ander kan niet genoeg tassen hebben … ik heb zoiets met brillen. Hoewel ik ook zo m’n periodes heb gehad dat de schoenen niet aan te slepen waren ;). De meeste mensen hebben 1 bril en misschien een reservebril. Ik heb er inmiddels 7. Oeps, en nummer 8 is onderweg. Bizar als je je bedenkt dat ik nog maar een jaar of 4 een bril heb. Als je al 6 brillen hebt, waaronder een aantal ‘neutrale’, moet nummer 7 wel iets spannends worden. Aangezien je al hebt kunnen lezen in m’n blogpost over de brillentrends van dit najaar dat rode brillen helemaal hot zijn, kon ik natuurlijk niet achterblijven met een rode bril. Ik mocht van Firmoo een bril uitzoeken uit ‘de bloggercollectie’ en dit is ‘m dan. Hij is helaas in het echt meer rozerood dan hij op de site was, maar ach. Mooi rozerood is niet lelijk. Ofzo.

online bril bestellen

Bril online bestellen bij Firmoo

Firmoo is een online opticien eigenlijk, hoewel je er natuurlijk geen oogmetingen kunt laten uitvoeren. Weet je je recept? Dan kun je je bril goedkoop online bestellen. Daarvoor heb je nodig: je sterkte, eventuele cilinder en pupilafstand. Ik ben kind aan huis bij de opticiens in Haarlem, maar zeker ook bij die online, zoals Polette en nu ook Firmoo. Pluspunt van Firmoo vind ik dat je precies kunt zien hoe groot de bril is. De afmetingen staan erbij, dus dat kun je mooi vergelijken met de bril die je al hebt. Je hebt de keuze uit 350 brillen voor dames, 280 brillen voor heren en een hele rits zonnebrillen. Veel meer dan je normaal bij de opticien in de winkel vindt dus. En het is zo heerlijk goedkoop!

brillentrend: rode bril

Goedkope bril op sterkte

Af en toe zwicht ik voor een designermontuur. Ik heb niet voor niets brillen van Ralph Lauren, Vogue, Spijkers en Spijkers, Converse en Dior. Maar stiekem vind ik een bril zonder merkje net zo leuk. Hoe fijn is het als je je bril zat bent en je voor €40 een compleet nieuwe bril op sterkte hebt? Vergeet niet om je bril te laten ontspiegelen voor €5, holy shit, dat scheelt nogal wat met de opticienwinkels waar je al snel tussen de €60 en €100 betaalt voor ontspiegeling. Wil je ook een lekker betaalbare bril? Kijk ook eens op de kortingspagina van Firmoo voor nog 15% extra korting op je montuur.

Gratis extraatjes

Yesss, extraatjes bij je bestelling maken het natuurlijk nóg leuker. Zo kreeg ik bij m’n Firmoo-bestelling een te gekke brillenkoker met een ouderwetse wereldkaart, inclusief brillendoekje. Love it! Schroefjes van je bril kunnen altijd los gaan zitten en dan moet je naar de opticien om ze vast te laten zetten omdat je geen schroevendraaiertje hebt dat past. Nu hoef ik dat niet meer, want ik kreeg een superschattig inimini schroevendraaiertje voor aan m’n sleutelbos.

Firmoo online bril bestellen

Houd rekening met

  • Eventuele invoerrechten aangezien de brillen – zover ik weet – worden geproduceerd in Azië
  • Ongeveer 7 dagen verzendtijd
  • De afmetingen van de bril
  • Dat je je recept goed invult
  • Extra kosten voor het ontspiegelen en slijpen van glazen
  • De ontspiegeling: hij is niet bijzonder fantastisch zoals je ziet

Online

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Trend: budgetproof rode bril van Firmoo

  1. Wat een gave en gewaarde bril. Ik zou ‘m zelf nooit hebben uitgekozen, maar hij staat je tof zeg! En de brillenkoker in de vorm van een wereldkaart is ook echt heel erg gaaf!

  2. Tof, staat je goed hoor. De mijne is ook onderweg, ben er erg benieuwd naar vooral omdat je niet kan passen natuurlijk. Trouwens, ik heb het met schoenen èn brillen, mag dat ook?!

Comments are closed.