#3 in de collectie: houtlook bril van Spijkers en Spijkers

houtlook bril

M’n nieuwe bril met houtlook

Zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen, ben ik sinds de presentatie van de nieuwe collectie Spijkers en Spijkers brillen helemaal verliefd op de bril met houtstructuur. Zo erg dat ik ‘m niet meer uit m’n hoofd kreeg. Zo erg dat ik ‘m stiekem zelfs even mooi vind als de Dior-bril waar ik ook een oogje op heb. Zo erg dat ‘ie sinds kort tot mijn mini-collectie van 3 behoort. Het is de mooiste, hipste én goedkoopste van het stel. Een complete designerbril voor €169,-, zo ‘weinig’ was ik nog nooit kwijt voor een bril. Nu moet ik er wel eerlijk bij vertellen dat ik ook die €169,- niet heb betaald, want ik kreeg ‘m voor m’n blog. Met enkelvoudige glazen. Die heb ik vooheen nog nooit uitgeprobeerd. Ik liet m’n glazen altijd ontspiegelen.

Standaard enkelvoudige glazen

Hoe is dat, een niet ontspiegelde bril? Nou, best prima … maar het twinkelt lekker. Je ziet je ogen niet zo goed door je bril heen omdat het licht op de glazen weerkaatst. Ja, daar hebben anderen ‘last’ van. Dat is niet jouw probleem ;). Wat wel jouw probleem is, is dat alle lichtjes weerspiegelen in je glazen. Je ziet dus regelmatig twinkelingen en lichtreflecties. Kan gezellig zijn, maar is voornamelijk een beetje storend. Vooral als je het zoals ik niet gewend ben. Misschien ben ik gewoon verwend met ontspiegelde glazen, maar dit is even wennen.

Het montuur is zo te gek! Ik heb er veel complimentjes over gekregen en elke keer als ik een spiegel passeer dan moet ik er ‘eventjes’ naar kijken. Ik sta zegmaar gerust een paar minuten in de spiegel te staren naar m’n nieuwe bril. De nieuwe brillencollectie van Spijkers en Spijkers is verkrijgbaar bij Specsavers. Voor elke complete designerbril uit de collectie betaal je niet meer dan €169,- (met standaard glazen).

Besteed je brillenbudget goed

Ben je aanvullend verzekerd voor je bril? Dan heb je meestal een bepaald budget dat je mag besteden. Het is dus niet zo dat je altijd maar één bril vergoed krijgt. Het gaat om het bedrag. Kies je voor een goedkopere bril? Dan heb je meer budget over (meestal verdeeld over een aantal jaar) dat je nog mag besteden. Met een bril van Spijkers & Spijkers is in mijn geval m’n hele budget niet in één keer op. Kies je liever meerdere brillen uit voor het bedrag dat wordt vergoed? Specsavers heeft ook te gekke brillen vanaf €35,- (ja echt!). Er zit dan geen bekend merkje op, maar de bril is er niet minder leuk om.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

7 thoughts on “#3 in de collectie: houtlook bril van Spijkers en Spijkers

  1. Omg hij is echt perfect en wauw hij staat je ook al zo mooi! Ik heb laatst gekeken bij Specavers, maar ik kon niet de perfecte bril vinden helaas.

Comments are closed.