Cadeautip: foto op hout

Een ideaal verlaat kerstcadeautje of een persoonlijk presentje voor iemand die je liefhebt, of jezelf natuurlijk. Ik heb het over een gepersonaliseerd fotocadeau. Ik mocht van FotoOpHout.nl een foto laten afdrukken op – rara hoe kan het ook anders – hout. Ik ben dol op de combinatie van gezellig met ‘industrieel en ruw materiaal’ in huis. Een foto op hout zou perfect in m’n interieur passen. De foto die afgelopen maand in Het Parool stond vond ik wel een mooie om hiervoor te gebruiken. Oh en hey, meet the boyfriend :). Is dit de eerste foto van hem op Budgetproof.nl? Ik denk het wel.

Ik ben voor de standaard versie op vurenhout gegaan (wel in zwart wit), maar je kunt ook kiezen voor larikshout, steigerhout of multiplex. Er zijn genoeg opties om je houten kunstwerk helemaal naar je zin maken. Laten behandelen met whitewash? Rode ogen laten verwijderen? Planken verticaal of horizontaal? Zwart/wit of kleur? Je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Mijn foto op hout is 40 x 30 cm en kostte (zonder extra opties) €40,97. En weet je wat? Ik was letterlijk bínnen 5 minuten klaar. Foto kiezen, opties aanvinken, betalen, klaar. M’n pakketje werd binnen een week bezorgd in een hele stevige doos met bumpers. Er wordt alles aan gedaan dus om de fotoplanken snél en veilig bij je op de mat te krijgen.

Ik ben érg gecharmeerd van het houteffect! Door de houten ondergrond is de afdruk niet helemaal perfect, maar dat vind ik eigenlijk wel mooi. Je ziet de houtstructuur duidelijk door de afdruk heen, hier en daar een noest of een houtfoutje en de zijkanten van de planken zijn niet bedrukt. Hierdoor krijgt het juist die uitstraling waar ik van hou. Perfect imperfect ❤. Een mooie personal touch in m’n interieur.

Zie je een persoonlijk fotocadeau ook wel zitten maar is hout niet helemaal jouw ding? Bij CanvasCompany hebben ze ook heel veel leuke andere fotocadeau’s!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

6 thoughts on “Cadeautip: foto op hout

Comments are closed.