Dior bril: mijn kerstcadeautje van Eye Wish

dior bril

Liefde op het eerste gezicht: Dior-bril & ik

Er lag dit jaar wel een heel bijzonder kerstcadeautje onder mijn houten kerstboom. Niet van m’n ouders, broertje of vriendje …. nee, m’n mooiste kerstcadeau kwam dit jaar van Eye Wish. Ik schreef een aantal maanden terug al een artikel dat een designerbril eigenlijk een hele goede investering is. Iets wat je dagelijks draagt, daar moet je niet op beknibbelen. Zeker niet als het je eigenlijk maar tussen de €0,50 en €1,00 per dag kost.

Dior bril met roze

grijze Dior bril

Een belletje naar 10 Eye Wish filialen later

Na een flinke zoektocht naar deze bril (maar weinig Eye Wish filialen durfde de gok aan om deze bril in het assortiment op te nemen) was hij dan vlak voor de kerst eindelijk daar: m’n Dior bril! Het personeel in het Eye Wish filiaal in mijn stadje Haarlem heeft me super goed geholpen. Dan merk je het verschil toch echt wel tussen de budget opticiens en wat luxere winkels. Hoewel het de drukste tijd van het jaar was, maakte iedereen tijd voor me. Ik heb zelfs nog met een  styliste naar een reservekeuze (als m’n Dior-bril toch uiteindelijk in m’n hoofd leuker zou zijn dan in ’t echt) gekeken, maar we kwamen tot de conclusie dat dit ‘m gewoon is. Dé bril voor mij. Ik heb ‘m grotendeels van Eye Wish gekregen en hoefde maar €55,- zelf bij te betalen. Wat een cadeau zeg ❤. Naast m’n Ralph Lauren, Vogue en Spijkers en Spijkers bril is dit de 4e in m’n brillencollectie. Verwend hè? Ik wissel gewoon graag af. Een bril is immers tegenwoordig ook een fashion item.

Ik kan er hele boekwerken over volschrijven, maar laat ik het kort houden: ik ben nog steeds nét zo verliefd. Hij is héél bijzonder én sjiek tegelijk. En eigenlijk ondanks het transparante grijs met roze accent ook nog bijzonder draagbaar. Zou jij zo’n bijzondere bril dragen of ga je liever voor een wat ‘algemener’ exemplaar?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

13 thoughts on “Dior bril: mijn kerstcadeautje van Eye Wish

  1. Super leuke bril! Echt een fashionable montuurtje! Ik ben zelf helemaal verliefd op m’n Chanel zonnebril. Verder is mijn brillencollectie niet zo groot omdat ik altijd lenzen draag, maar als ik iets moois zie, dan moet ik hem hebben.

    1. Oh ja als je lenzen draait snap ik dat je brillencollectie beperkt is, haha. Ik hoef m’n bril gelukkig niet altijd op (althans, ik kan goed zonder) dus daarom heb ik geen lenzen.

  2. Een paar weken geleden heb ik ook staan kwijlen bij deze bril. Mijn vriend vond hem echter niet zo mooi en ik heb een andere bril van Dior gekocht. En nu baal ik dat ik hem toch niet gekocht heb.

  3. Een mooie bril is zeker de investering waard. Alleen al het verschil in gewicht en comfort vind ik enorm. Momenteel draag ik een bril van Vogue. Daarvoor had ik een van D&G. Helaas verandert mijn sterkte nog wel eens en zijn deze glazen niet meer goed.

    1. Ohhh bah, da’s zo vervelend! Dat weerhoudt je er ook wel van om een duurder exemplaar uit te zoeken denk ik. Mijn ‘vorige’ is ook van Vogue. Mooie brillen hebben zij :D.

Comments are closed.