Een telefoonhoesje zoals een gelegenheidsjurk of zitschoenen + win een hoesje!

Ik heb ‘m eindelijk! M’n iPhone 6 Plus! Ik ben er zooooo blij mee :). Ik moest m’n nieuwe BFF natuurlijk wel in een waardig hoesje steken. Dat werd dit prachtige houten hoesje dat ik kreeg van SmartPhonehoesjes.nl. Ikzelf ging natuurlijk voor een iPhone 6 Plus hoesje, maar ze hebben ook voor bijna alle andere nieuwe telefoons hoesjes zoals: Huawei Ascend G630 hoesjes en Acer Liquid Z5 hoesjes. Het hoesje is echt super duper pretty, maar hij scoort 0 punten op de praktisch-schaal. Hij is gammel, m’n telefoon kun je er in heen en weer schudden, hij bestaat uit 2 delen die niet 100% op elkaar aansluiten en je kunt de knopjes aan de zijkant bijna niet meer indrukken. Toch ben ik verliefd. Erg hè? Het is net zoiets als die jurk waar je de hele dag je buik in moet inhouden of die schoenen die je alleen aan kunt naar zitfeestjes omdat ze te klein zijn. Helemaal niet praktisch, maar zo mooi (en betaalbaar €18,95)! Wie mooi wil zijn moet in dit geval geen pijn leiden maar genoegen nemen met een onhandig hoesje. En dat heb ik er blijkbaar voor over, want hij zit nog steeds om m’n telefoon en ik kan niet stoppen met staren naar de mooie houtstructuur. Uit het grote assortiment heb ik dus geen ideaal hoesje gekozen, maar ze hebben tientallen hoesjes die er mooi uitzien en wél praktisch zijn. Ik ga alleen altijd voor bijzonder. In dit geval bijzonder mooi en onpraktisch.

Win een telefoonhoesje naar keuze t.w.v. €20,-

Wie heeft er zin om haar telefoon in een nieuw jasje te steken? Ik geef een telefoonhoesje naar keuze weg. Je mag het hoesje als je wint helemaal zelf uitkiezen! Of je nou een iPhone, een Samsung of een Huawei hebt: iedereen kan meedoen!

Meedoen kan tot en met 10 januari.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

17 thoughts on “Een telefoonhoesje zoals een gelegenheidsjurk of zitschoenen + win een hoesje!

  1. Jaaaa je gelegenheidshoesje! Ik ben toe aan een nieuwe (laat mijn telefoon regelmatig vallen, lomp aangelegd). Ik doe mee met je winactie! Volgen enzo doe ik al natuurlijk.

    (PS. Mijn winactie ook gezien?)

  2. Oh dit komt ideaal uit! Ik heb super toevallig vanmiddag een Iphone 5C gekocht. Ik heb er nog geen hoesje bij gekocht, maar ik wil er heel graag wel een hoesje omheen. Je weet maar nooit met een mobiel. Ik doe zeker mee met de winactie!!

  3. Wat jammer dat hij zo tegen valt, hij is namelijk wel echt heel mooi! Dan maar alleen voor de sier af en toe!

  4. Ik vind het houthoesje er inderdaad heel leuk uitzien! Misschien hadden ze beter aan de binnenkant een soort siliconen moeten doen zowat het beter zou passen/klem zou zitten oid.

Comments are closed.