Brillentrends Specsavers najaar/winter 2015-2016

trends brillen specsavers

Hoewel ik nog steeds hard m’n best doe om niet als fulltime brildrager door het leven te gaan, ben ik een echte brillenfan. Ik word blij van de 7 (!) brillen waarmee ik af kan wisselen. Zolang ik maar niet verplicht iedere dag een bril op m’n neus hoef te zetten. Al begint het daar de laatste tijd wel op de lijken. Vaag zicht is ook geen pretje, haha. Ik volg de brillentrends dan ook op de voet. Een tijdje terug was ik uitgenodigd voor de Love Glasses Trend Show van Specsavers x Danie Bles, en deze brillentrends voor 2015-2016 heb ik daar opgepikt. Om jullie een idee te geven heb ik ook een aantal (zeer onflatteuze) selfies gemaakt met de nieuwe brillentrends. Het licht was er voornamelijk rood, dus daardoor zie je de kleuren niet allemaal even goed helaas.

Brillentrend 1: ronde monturen

Niet alleen Harry Potter mag dit seizoen met een ronde bril gezien worden, ook jij moet aan de ronde bril als je de trends volgt. Ronde brillen zijn hip … maar past het ook bij jouw gezicht? Als je een smal, lang gezicht hebt zal een ronde bril je waarschijnlijk leuk staan.

trends brillen specsavers

Brillentrend 2: rode brillen

Rood is niet alleen een modekleur qua kleding, ook je bril mag dit komende seizoen opvallen. Kies je voor een rode bril of ga je voor een subtiel effect zoals een zwarte bril met een rode binnenkant? Toen ik een bril mocht uitzoeken van de Converse-collectie twijfelde ik heel erg tussen een rond montuur, een rood montuur en een stoer zwart vlindermontuur. Toen ik op social media om hulp vroeg omdat ik niet kon kiezen, koos de meerderheid grappig genoeg voor de rode variant. Ik vond zwart praktischer en me beter staan, dus die werd het uiteindelijk. Sorry jongens. Haha.

trends brillen specsavers

Brillentrend 3: boyfriend glasses

Ik ben al tijden fan van boyfriend jeans, boyfriend t-shirts, boyfriend bags. Een bril alsof ‘ie eigenlijk uit de kast van je vriendje komt kan er ook nog wel bij. Wat dacht je van een gewaagde maar stoere, mannelijke bril bij een super vrouwelijke outfit? I’m in! Het zwarte montuur met rode binnenkant hierboven is ook zo’n boyfriend-bril.

trends brillen specsavers

Brillentrend 4: vlindermonturen en lapjesbrillen

Als je goed hebt gekeken naar de brillencollecties van de zussen Spijkers & Spijkers heb je deze trend sowieso al eerder voorbij zien komen. Deze trend combineert het altijd goede vlindermontuur met diverse materialen en kleuren. Als je een hartvormig gezicht hebt is dit de ideale brillentrend voor jou.

trends brillen specsavers

trends brillen specsavers

Brillentrend 5: felle kleuren

Kleur is tegenwoordig niet alleen maar weggelegd voor sportkleding. Ook je fashionable outfit mag vandaag de dag flink wat kleur hebben. En welke kleur zien we dit seizoen vaak terug? Onze nationale kleur oranje! Oh en geel zie ik ook vaker. Perfecte kleuren bij een panterprint bijvoorbeeld.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

2 thoughts on “Brillentrends Specsavers najaar/winter 2015-2016

  1. Leuke blogpost. Wat zijn er toch veel fijne modellen. Goed ook om te weten dat ik dit najaar goed zit met mijn donker rode bril. 🙂

  2. Ik word een beetje kippig op mijn oude dag, hahaha dus ben inmiddels aan de leesbril (+1) om in de ochtend op te starten (krantje) en voor in de avond (e-reader) leuke modellen zitten er tussen.

Comments are closed.