Op verrassingsvakantie met srprs.me

Een surprise-citytrip. Het stond al zó lang hoog bovenaan m’n bucketlist! Een verrassingsvakantie, bij voorkeur met srprs.me (want daar ben je tenminste altijd zeker voor een goede bestemming). En nu ga ik dan ook e-i-n-d-e-l-i-j-k echt! De voorpret kan alvast beginnen, maar ik ga zelf pas in oktober. Waar ga ik naartoe? Ja, dat is juist de verrassing. Dat zie ik pas op de dag zelf (als ik me in kan houden). Wil je als eerste weten waar ik naartoe ga? Laat je e-mailadres dan achter op mijn srprs.me-pagina. Oktober is wel tricky in verband met het weer: Oost-Europa is KOUD, Zuid-Europa loopt nog in haar zomerjas… dus ik moet maar alvast oefenen op m’n koffer-pak-skills.

Yes! Ik ga alleen op verrassingsvakantie

Waarom ik het niet eerder gedaan heb? Omdat ik dit het liefst met m’n vriendje zou doen maar we met onze agenda’s maar zelden iets kunnen plannen. Omdat ik het een beetje spannend vond, omdat ik niet heel ruim in m’n vrije dagen zit … en zo nog een aantal suffe redenen. Toen ik benaderd werd of ik met srprs.me op mini-verrassingsvakantie wilde heb ik natuurlijk geen seconde getwijfeld. En weet je wat? Ik ga gewoon lekker alleen. Geen gedoe met vriendinnen die geen vrij kunnen krijgen, met allebei iets anders willen, met geïrriteerde blikken als ik óveral foto’s van wil maken voor m’n blog, etc.

Surprise citytrip

Ik heb gekozen voor het broke-thema, want yup zo budgetproof mogelijk is helemaal mijn ding. En aangezien ik toch alleen ga is privacy een stuk minder belangrijk … jammer dat de vliegtijden een beetje ruk kunnen zijn, maar daar kom ik wel overheen. En in hostels slaap ik niet zo heel vaak (ik ben een ster in goede prijzen voor hotels vinden) dus dat is ook wel weer leuk voor een keertje.

Wanneer ben ik blij met m’n verrassingreis?

Stuur me naar een toffe stad waar ik nog nooit geweest ben en ik ben dolgelukkig! De laatste tijd trekt Oost-Europa me heel erg, waar ik natuurlijk ook m’n verjaardag heb gevierd (Warschau) en waar ik deze zomer heerlijk heb geroadtripped (Kroatië, Bosnië, Albanië, Servië, Montenegro). Of Italië is altijd goed (al ben ik in veel Italiaanse steden zoals Rome, Verona en Milaan al vaak geweest). Een warme bestemming in oktober lijkt me heerlijk. Oh en stiekem ben ik altijd al nieuwsgierig naar Ibiza, staat die ook op het broke-lijstje ;)? Misschien in het laagseizoen.

Wanneer ben ik teleurgesteld in m’n surprisetrip?

Hmmm dat ga ik natuurlijk proberen om niet te zijn, want hey: in je eentje op vakantie is al spannend genoeg. Maar als ik naar een stad zoals Hamburg, München of een Belgische stad word gevlogen ben ik misschien wel een tikkie sip. Of Londen of Parijs, daar ben ik al zo vaak geweest (verwend: I know).

IK BEN ZO BENIEUWD! Zijn jullie weleens op verrassingsvakantie geweest en naar welke bestemming?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

9 thoughts on “Op verrassingsvakantie met srprs.me

  1. Waarom sip bij Hamburg of Munchen? Al geweest? Of geen zin in? Hamburg lijkt me super en München is super, echt! Ik ben hoe dan ook benieuwd waar je heen gaat. En ik wil best mee volgende keer 🙂

  2. Wat leuk dat je die kans krijgt. Ik wil binnenkort zelf ook met ”Broke” weg. En waarschijnlijk ga ik dat ook alleen doen. Ik zou het erg leuk vinden als je jouw mini-vakantie zo uitgebreid mogelijk zou beschrijven 😀 Hoe het gaat op het vliegveld en met vervoer naar je slaapplaats enzo 😀 Alvast veel plezier!

  3. Super cool dat je dit gaat doen! Ik wil dit ook graag nog een keer doen, maar voorlopig zit ik in Spanje! Ook niet verkeerd!

  4. Ik ben heel benieuwd. Lijkt me heel leuk en rete-spannend. Weet niet of ik het zelf zou kunnen. Ik ben een enorme piet-lut en wil graag weten waar ik aan toe ben wat dat betreft houd ik dus niet zo van verrassingen.

  5. Dit lijkt me zo spannend, maar inderdaad, oktober is een moeilijke maand qua kleding! Ach je kan altijd dingen kopen 😉

  6. Leuk dat je alleen gaat!~

    Ik twijfel nog steeds of zo’n verrassing bij me past (eigenlijk moet ik het gewoon doen), dus heb ik voor volgende maand maar gewoon zelf een ticket geboekt. Ook leuk.

  7. Mmmmm. Alleen weg geen probleem (hulde aan mijn vrouw en kids). Maar niet weten waarheen? Als regelfreak en dat alles maand van te voren klaar moet zijn? …… Niet vanuit mezelf……. Maar sta overal voor open.

Comments are closed.