TK Maxx in Eindhoven en Rotterdam

TK Maxx Eindhoven

TK Maxx is zo’n winkel waarbij je – als je er voor het eerst komt – even 2 keer met je ogen moet knipperen en een plan de campagne moet maken voordat je je op de rekken stort. Het is veel, het zijn fantastische koopjes en de collectie is extreem divers. Zit jouw maat er niet bij? Pech, het meeste wordt niet aangevuld maar vervangen voor een nieuwe(re) collectie. Ik vind TK Maxx persoonlijk geweldig, maar ik weet dat niet iedereen er blij van wordt omdat het niet hetzelfde is ingericht als een ‘reguliere’ winkel. Maar hey, wie wordt er nou niet blij van enorme kortingen? Denk Michael Kors, Versace, Moschino, Céline, OPI, Nars, Essie en veeeeel meer met 60% korting. Feest! Je vindt er ook wat onbekend(ere) merken voor een prikkie, dus niet alleen de merkenfreak gaat met een volle tas naar huis.

Ik mocht gisteren (woensdagavond) bij de VIP shopping night aanwezig zijn en heb m’n ogen (weer) uitgekeken! Ik kende het concept al vanuit Amerika en ben er ook in Warschau geweest, maar toen TK Maxx ‘vroeger’ in Nederland zat, heb ik de winkel nooit bezocht. Hebben wij even geluk, want het shopping walhalla opent nu 2 filialen heel vlak achter elkaar: in Eindhoven (Heuvelgalerie 133) en Rotterdam (vanaf 4 november 11:00 uur op het Binnenwegplein). Ik had 1,5 uur om te winkelen en ik kan je nu alvast vertellen dat dit niet genoeg is. Er is zoveel te bekijken: kleding, tassen, schoenen, sportitems, hoeden, riemen, sieraden, cadeautjes, home accessoires, boeken, you name it … echt wouw. Ik ga zeker heel snel nog eens terug om op m’n gemakje alles te bekijken. De collectie wordt ook regelmatig ‘ververst’, dus het is sowieso de moeite waard om regelmatig terug te komen!

Geen idee wat je je hierbij voor moet stellen? Kijk dan vooral even naar de foto’s die ik gisteren maakte zodat je alvast een beetje weet wat je te wachten staat als je naar Rotterdam of Eindhoven afreist.

Kende jij TK Maxx al van vroeger of misschien zelfs uit het buitenland?

Ps. check die prachtige rode Moschino-jas (€99,95) die me nét iets te klein was. Die bleef dus hangen, maar de grijze jas van het merk Covent Garden (€64,95) ging wel mee naar huis!

TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven Moschino TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven TK Maxx Eindhoven

12 thoughts on “TK Maxx in Eindhoven en Rotterdam

 1. Dit is tooo-hoooof! Hier moet ik ook echt een keer naar toe. Ik denk dat ik helemaal wild word van alle aanbiedingen om me heen. 1,5 uur lijkt me dan inderdaad niet genoeg. Zeker niet als je ook nog foto’s “moet” maken voor je blog. Super tof dat je hier bij mocht zijn.

 2. Ik ken de winkel nog wel van vroeger. Er heeft er een tijd 1 gezeten in Hilversum. Het was er wel altijd enorm zoeken. Het was er vaak heel rommelig voor zover ik me kan herinneren.

 3. Ik vind het zo gaaf dat de eerste winkel gewoon hier in Eindhoven zit. Lekker dicht bij voor mij haha. Ik ben heel erg benieuwd wat ze allemaal hebben. Ik ben er een keer geweest in Engeland en de makeup afdeling was gewoon heaven. Ze hadden Nars, OPI en super veel andere luxe merken voor een prikkie. Ik ga er snel een keertje kijken!

 4. Hi Marloes,

  Leuk dat TJ Max nu zelfs 2 filialen in NL heeft. Ik bezocht deze winkel altijd in het buitenland. Die rode jas is echt een plaatje, jammer dat ie niet te klein was. 🙁 Staat je beeldig!

  Leuk artikel!

  Liefs Saskia

 5. Gaaf zeg! En wat leuk dat je bij de opening mocht zijn. Ik ga het weekend van de 21e een weekendje naar A’dam en R’dam, dus dan ga ik zeker weten een bezoekje brengen!

 6. Wauw! Echt zo gaaf! Ik vind die grijze jas het leukst 🙂 erg mooi! Zie ik daar nu ook uggs in het rekje staan? Ik ga zeker een keer kijken in Rotterdam kan niet wachten!!

 7. Ah het klinkt super zeg! Helaas woon ik heeel ver van Rotterdam af (lees: Leeuwarden), dus is een tripje naar deze winkel nogal veel gevraagd. Hopelijk komt hij ook nog op andere locaties in Nederland:)

 8. Ik liep laatst al voorbij deze winkel en was gelijk nieuwschierig…
  Maar door deze leuke blog/super foto’s ga ik hier zeker binnenkort naartoe, thanks!!

 9. Wauw, ik ben echt zooooo benieuwd naar deze winkel! Dit ziet er in ieder geval heel veel belovend uit! Begin volgend jaar komt er hier in Groningen volgens mij ook een dus dan kan ik ook lekker gaan TK Maxx shoppen!

Comments are closed.