Update budget interieur appartementje

Hoewel ik voorheen niets met interieur had, ben ik sinds juni vorig jaar helemaal into het ‘inrichten’. Daarvoor woonde ik op een zolderkamertje. Een kamertje dat er voordat ik er kwam wonen nog niet was, wat eerst enkel een bergzolder was. De trap werd gemaakt, er werden voor mij stopcontacten geïnstalleerd en ik mocht het helemaal naar eigen smaak inrichten. Ik was destijds nogal van de kleurtjes. Ik verfde de kamer wit, zwart, zeegroen, turquoise blauw en …. goud. Hahaha, ja daar moet ik nu erg om lachen. Jammer dat ik zo snel even geen foto’s kan vinden om jullie te laten zien. Het was een grote bende. Ik had niet genoeg gouden verf voor een hele 2e muur, dus werd één muur zelfs goud mét turquoise. Je kunt je voorstellen: fraai is anders. Maar toch was het een bijzonder fijn kamertje. Ik hecht altijd heel veel waarde aan ‘m’n eigen plekje’. Omdat ik alleen in het midden van de kamer kon staan (schuine muren) had ik bijna geen kasten en woonde ik in een soort van extreem grote inloopkast. Kleding en schoenen overal.

Sinds ik dit appartementje heb, vind ik interieur te gek. Als ik een uurtje op Pinterest doorbreng wil ik gelijk m’n hele appartementje verbouwen en iedere week kom ik wel wat leuks tegen wat ik graag mee naar huis wil nemen. Dat kan helaas niet, want ik woon op 27m2. Prima voor mij alleen, maar er valt niet bijzonder veel in te richten. Zo nu en dan neem ik wel iets mee voor m’n huisje omdat het kan, omdat ik het écht niet kan laten liggen of omdat het nog ontbrak. Vandaag laat ik jullie 2 nieuwe aanwinsten zien. Een poster/schilderij dat nu al m’n lievelingsdecoratiestuk is en een gordijn. Allebei van Xenos.


Gordijn

Ik heb iets met gordijnen en raamdecoratie, of eigenlijk niets. Op m’n zolderkamertje had ik van die leuke VELUX dakraampjes om zoveel mogelijk licht binnen te laten. Dan schijnt de zon echt recht op je bol. Op dat kamertje heb ik ongeveer 6 jaar gewoond, en nooit iets voor de ramen gehad, haha. Het kwam er gewoon niet van en op een gegeven moment vond ik het ook niet meer nodig. Soms hing ik een sjaal of andere lap stof voor de ramen en dat was dan m’n gordijn. In dit huisje waar ik nu woon heb ik ook een tijd geen gordijnen gehad omdat ik ze niet zelf op kon hangen. Daar had ik m’n papa voor nodig. Inmiddels hangen m’n witte rolgordijnen en geniet ik van hoe donker het is als ik een keertje de kans heb om uit te slapen. Afgelopen weekend kwam ik bij Xenos een decoratiegordijn voor €2,50 tegen in de koopjesbak. Een grijze met barokmotief en voornamelijk transparant. Gezellig dacht ik. Ik heb een vaste gordijnroede die je er niet zomaar af kunt halen, dus ik zou de lussen van het gordijn om de roede heen moeten naaien. Dat ging ff niet gebeuren. Knip knip, nietje er doorheen en niemand die het ziet. That’s how I roll. Ik weet nog niet echt wat ik ervan vind. Het past niet echt bij de rest van m’n inrichting.
Poster/schilderij

Ik zag ‘m en was verliefd. “Go the extra mile, it’s never crowded”. Ik ben altijd van het voor 100% ergens voor gaan en dit schilderij MOEST mee naar huis. Eerst mocht ik ‘m niet kopen van mezelf, maar toen hij 50% afgeprijsd bleek te zijn heb ik ‘m heel snel afgerekend voordat ik me weer kon bedenken. Mooi is hij hè?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

12 thoughts on “Update budget interieur appartementje

  1. Wat een leuke gordijnen! 😀 Stiekem ben ik wel benieuwd naar de rest van je appartement. Misschien een roomtour..? 😉

Comments are closed.