Alles tegelijk

Even kwam alles tegelijk. Een eigen plekje, solliciteren op een nieuwe functie op werk (yay, online copywriter hier!), klussen, verhuizen naar m’n eigen stek, proberen zoveel mogelijk bij m’n vriendje te zijn die voor 2 maanden richting China onderweg is, nieuwe werkplek, wennen om weer alles helemaal zelf te moeten regelen. Ik wil alles tegelijk en daarom was er heel even niet genoeg tijd voor m’n blog. Sorry dat ik online niet echt ‘aanwezig’ was. De blogposts bleven wel komen, maar verder ben ik weinig actief geweest met Facebook en Instagram en heb ik veel te weinig gereageerd op jullie comments. Maar ik leef nog. En de rust keert hopelijk snel weer een beetje terug. Ik zit in m’n nieuwe huisje, vriendje is pas over 2 maanden weer thuis :(, ik start in m’n nieuwe functie als online copywriter op 10 juli … Even weer een fijn ritme vinden.

Omdat jullie natuurlijk benieuwd zijn waar ik zoal mee bezig ben geweest: zie foto’s, kleine stukjes van m’n (budget) huisje. Wie wil er meer zien?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

11 thoughts on “Alles tegelijk

  1. Wow ziet er heel erg leuk uit!!! gefeliciteerd met alle leuke nieuwe dingen! af en toe even de tijd nemen is ook wel eens goed!! succes!

  2. Logisch hoor dat je niet zo aanwezig was op je blog. Je hebt zoveel aan je hoofd. Maar wel heel tof allemaal meid. liefs x

    1. Action 🙂 en ze hebben ‘m nog steeds! Wel in delen. Dus het pootje ligt ergens anders in de winkel dan het kapje.

Comments are closed.