Het fijnste plekje van Haarlem

Nu verwachten jullie natuurlijk te lezen over een rustig bankje ergens met een mooi uitzicht, of een relaxed parkje, een leuk koffietentje … Nee sorry, niets van dit alles vandaag. Natuurlijk wil ik daar op verzoek wel een stukje over schrijven, maar vandaag gaat het over MIJN plekje. M’n studiootje middenin het centrum van Haarlem waar ik zondag voor heb getekend. Het lijkt wel 8.000 jaar dat ik al op zoek ben naar een eigen plekje. Redelijk geprijsd en een fijne plek zonder de douche, wc of keuken te hoeven delen. Ja, die prijs/kwaliteit verhouding obsessie zal ik wel nooit kwijtraken, budget = Marloes. Als je in Haarlem wilt wonen dan moet je dat idee eigenlijk laten varen, maar ik had geluk deze week (met een beetje hulp van m’n broertje die de online advertentie als eerste zag). Vanaf vandaag ben ik de (hele) trotse eigenaresse van een 27m2 studio, met eigen faciliteiten, op 1 minuut lopen van de Grote Markt. Blij dat ik ben! Oh en ik betaal €600,-.

Interieurtips, leuke DIY’s en andere tips voor een eigen huis zijn dan ook heel erg welkom. Ik heb eerder wel tijdelijk in gedeelde huizen gewoond maar dit is lekker helemaal van mijzelf. Ik zal proberen de huis-blogposts beperkt te houden maar jullie zijn vast wel benieuwd hoe het gaat worden ;).

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Het fijnste plekje van Haarlem

  1. Wat heerlijk dat je nu je eigen plekje hebt. Heel veel plezier met het inrichten van je huisje. liefs x

  2. Wat super leuk! Ik ben heel hoe het er uit ziet en hoe je het gaat inrichten! 😀 Geniet ervan!

Comments are closed.