Pakjesavond: win een bril naar keuze van Firmoo

Ik ben groot brillenfan. Dat hoef ik je nu niet meer te vertellen. De teller staat inmiddels op 9 geloof ik (inclusief zonnebril op sterkte). Oeps, ik ben officieel de tel kwijt. Mijn brillenverzameling bestaat zowel uit brillen van designers zoals Dior, Spijkers & Spijkers en Fendi, als de wat meer betaalbare brillen zoals die van Converse … maar ook echte budgetbrillen zoals die van Polette en Firmoo. De laatste 2 zijn online opticiens. Dat betekent dat er geen oogmeting meer aan te pas komt en je dus online bestelt met het recept dat je hebt. Mijn advies? Let goed op de afmetingen van de bril. Gelukkig staan die er bij Firmoo altijd bij zodat je ze kunt vergelijken met brillen die je al hebt.

Sinterklaas kapoentje, gooi een Frimoo-bril in m’n schoentje

Aangezien het vanavond pakjesavond is en ik jullie natuurlijk ook een beetje wil verwennen, mag ik in samenwerking met Firmoo een bril uit de bloggerscollectie weggeven. Zoals je al hebt kunnen lezen in mijn blogpost over brillentrends, is een rode bril helemaal hip. Mijn rode bril van Firmoo komt ook uit de bloggercollectie, dus sla je slag!

Deze mega mooie, vrolijke bril hadden ze helaas nog niet toen ik zelf een bril bij Frimoo uit mocht zoeken, anders had ik het wel geweten ;). Misschien toch maar nummer 10 bestellen binnenkort?

Win die bril op sterkte

Wat je moet doen om kans te maken op die bril uit de Firmoo-bloggercollectie?

    1. De Budgetproof.nl Facebookpagina liken
    2. Me in een comment (onderstaand of onder het Facebookbericht) de link sturen van de bril die je uit zou kiezen

Héél veel succes! De winnaar krijgt voor 5 januari persoonlijk bericht.

16 thoughts on “Pakjesavond: win een bril naar keuze van Firmoo

  1. Ik dacht dat ik een brillentic had haha maar aan de 9 kom ik echt nog niet 😉 Tegenwoordig heb ik drie brillen die ik regelmatig draag, maar ook al mijn oude brillen (die een paar jaar geleden een stuk kleiner waren) heb ik bewaard. Ik vind deze bril: http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-3133.html echt super gaaf! Daarvoor waag ik graag een gokje 🙂

  2. Had geen idee dat brillen zo goedkoop konden zijn, dus bedankt voor de tip! Ik word er hebberig van!

    http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-3399.html

    Ik kan mijn lenzen soms zo zat zijn; rode ogen, jeuk etc. en mijn huidige bril is niet bepaald stijlvol te noemen (lees: klein montuur à la 2008), dus ik kan niet wachten om wat vaker een bril te kunnen dragen met dit classy montuur. 🙂

Comments are closed.