Oebobiol-ervaringen deel 4: Oenobiol Relax (Skin Support)

De afgelopen maanden heb ik 3 Oenobiol-producten mogen testen: Oenobiol Autobronze Teint voor een gebruinde huid, Oenobiol Capteur dat ervoor zorgt dat je minder calorieën opneemt en Oenobiol Relax (van de Skin Support-lijn). Vandaag is het tijd voor Oenobiol-blog 4: mijn ervaringen met Oenobiol Skin Support Relax. Komt ‘ie!

Een eerlijke review van Oenobiol Skin Support Relax

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: van Autobronze Teint en Capteur had ik meer verwacht. Over Oenobiol Skin Support Relax ben ik tevreden, terwijl dit misschien wel de beautysupplementen waren waar ik het minste van had verwacht. Hoe tevreden ik precies ben, dat lees je hieronder!

Wat belooft Oenobiol Skin Support Relax?

Even in ’t kort wat de beautysupplementen van Oenobiol Paris precies zijn: ze voeden de huid van binnenuit (dermis) en doen daar hun werk. “Geïnspireerd door de natuur waarbij voedingsstoffen je schoonheid optimaal ondersteunen, zorgt Oenobiol Paris ervoor dat je je goed voelt en er goed uitziet. Het geheim van een mooie en gezonde huid is niet alleen wat je er op smeert, maar ook hoe je haar voedt van binnenuit!”

Relax belooft een stralende huid tijdens drukke en stressvolle periodes. En ik kan je vertellen, die stressvolle periodes, dat is ongeveer mijn hele leven. Je slikt deze pillen voor een zichtbaar zachte, gladde en soepele huid. ‘Kom maar op’ dacht ik.

review oenobiol voedingssuplementen

Wat zit er in Skin Support Relax?

Deze Oenobiol-beautysupplementen zijn op basis van lavendelolie, magnesium, B vitaminecomplex en Q10. Dit is de precieze samenstelling voor 1 capsule:

 • Vitamine B1 (thiamine): 1,1 mg (100%)
 • Vitamine B3 (niacine): 16 mg (100%)
 • Vitamine B5 (pantotheenzuur): 6 mg (100%)
 • Vitamine B6: 1,4 mg (100%)
 • Vitamine B12: 2,5 μg (100%)
 • Biotine: 50 μg (100%)
 • Foliumzuur: 200 μg (100%)
 • Vitamine C: 80 mg (100%)
 • Vitamine E: 12 mg (100%)
 • Betacarotene: 5 mg
 • Magnesium: 56,5 mg (15%)
 • Selenium: 50 μg (90%)
 • Coenzym Q10: 10 mg
 • Lavendelolie: 20 mg

Wat kost Skin Support Relax?

Eén potje Skin Support Relax kost €19,99, maar ik heb ‘m online ook al gespot voor €15,99. Het is een van de goedkopere producten uit de range en je doet er ongeveer iets langer dan een maand mee. Er zitten 40 capsules in een potje. Dat is €0,49 cent per capsule. Voor dat bedrag kun je ’t weleens uitproberen toch?

Tip: spaar de punten. Die zitten onderop het doosje. Zodra je 4 punten hebt gespaard, mag je een gratis product uitzoeken. Dat is dus eigenlijk 20% korting als je elk 5e potje gratis krijgt. Hoe het precies werkt met die punten en de spaarkaart lees je in de blog over ‘mijn ervaringen met Oenobiol Autobronze Teint‘.

Wat een verschrikkelijke foto. Maar hey, keeping it real. Alles voor een eerlijke review.

Mijn ervaringen met Oenobiol Skin Support Relax

Ik heb van mezelf geen mooie huid. Duidelijk zichtbare poriën, wat gesprongen adertjes, pigmentverschil en veel moedervlekjes. En vaak ook nog oneffenheden, rode vlekken en volwassenen-acne. Op bovenstaande blotebillenfoto (vreselijk!) zie je mijn huid (en m’n zielige wenkbrauwen) zoals het nu is. Kaal. Zonder make-up. Alleen een restje oogpotlood. Wat je aan die foto kunt zien? Niks! En dat is juist waarom ik zo tevreden ben.

Je ziet niets bijzonders aan mijn huid. M’n huid is na een paar maanden Oenobiol Skin Support Relax rustig, egaler van kleur dan ‘ie in tijden is geweest en pukkeltjesvrij. Al een flinke tijd zelfs! Dat heeft er ook mee te maken dat ik al een paar maanden geen foundation meer draag en dat de zon zich niet meer zo vaak laat zien, maar ik geloof ook in het effect van Skin Support Relax. Die blijf ik zeker gebruiken dus.

Oenobiol voordelig proberen? Dit zijn de producten die ik heb gebruikt:

Nieuwsgierig naar m’n ervaringen met de andere Oenobiol-beautysupplementen?