Goedkope kersttruien van Action [update 2019]

Mijn blog is een uit de hand gelopen hobby. Eentje waar heel veel tijd in gaat zitten, maar wat ik (nog) niet mijn ‘werk’ durf te noemen. Wat ik dan wel uitspook om m’n geld te verdienen? Ik heb m’n eigen tekstbureau, en één van mijn leuke opdrachtgevers is Action. Ik zie dus bijvoorbeeld alle weekacties en aanbiedingen al ruim van tevoren voorbij komen. En nee, ik mag ze niet met jullie delen. Jammer hè? Wat ik vandaag wél graag met jullie deel zijn deze superleuke, goedkope foute kersttruien die op het hoofdkantoor staan en nu in de winkels liggen.

☆☆☆ Let op! Je bekijkt nu de kersttruien van 2017. Voor 2019 heb ik een spiksplinternieuwe nieuwe verzameling van de leukste Action kersttruien voor je op een rij gezet. Voor kids, dames en heren, onder de €10,-. ☆☆☆

 

goedkope foute kersttrui action

Action verkoopt dames-, heren- en kinderkersttruien voor een habbekrats

Onderweg naar m’n werkplek kwam ik deze leukerds tegen en heb ik even snel een fotootje gekiekt. Hallo, nóg meer ugly Christmas sweaters? Ja, graag! Ik moet me inhouden om niet een hele verzameling aan te leggen. Vooral die Rudolph the red nosed reindeer-kersttrui met bril vind ik echt hilarisch. Maar de foute kersttruien met kerstbomen en sneeuwvlokken zijn minstens net zo lelijk, eh leuk. Haha. En zoals je ziet, kun je er ook direct een paar kerstbal-oorbellen bij aanschaffen.

Vorig jaar lagen de kersttruien in de winkels voor prijzen tussen de €6,95 en €9,95, dus dat zal dit jaar niet veel anders zijn.

Nog meer kersttruien-inspiratie nodig? Bekijk ook de: