Goedkope foute kersttruien bij Primark [update 2019]

Ik doe een klein vreugdedansje in de kamer. Het is nog niet eens oktober en we kunnen ons al verlekkeren aan de foute kersttruien van Primark. Voor mij geen jurk op eerste, tweede (en bij ons vaak ook derde) kerstdag. Nee, doe mij maar zo’n superfoute kersttrui. Een mooi excuus ook om in een lekkere huistrui op werk te verschijnen als het jaar ten einde loopt. En wat betreft goedkope, foute kersttruien stelt Primark nooit teleur! En, wat vind jij? Overtreft de kersttruien-collectie van 2017 de foute kersttruien van 2016?

Kersttrui 2019. De truien in dit artikel zijn de kersttruien van 2017. Ben je op zoek naar een goedkope kersttrui voor 2019? Ook voor dit jaar verzamelde ik de leukste foute kersttruien. Klik hier voor goedkope Primark kersttruien voor 2019.

Een grote collectie goedkope, foute kersttruien bij Primark dit jaar

Hoe krijgen ze het bij Primark toch voor elkaar om ieder jaar zo’n grote collectie met foute kersttruien te maken? En ze zijn steeds weer anders. En vaak nog grappig én goedkoop ook. Ik verwacht ook dit jaar dat de prijzen tussen de €9,99 en €19,99 zullen liggen.

Hoewel nog niet de hele collectie met foute kersttruien bekend is, heb ik er online al wel een paar voorbij zien komen. Ik zal ook zorgen dat ik deze blog regelmatig aanvul met nieuwe exemplaren die ik spot. Dus, foute kersttrui nodig voor de foute-kersttrui-borrel op werk? Geen zin om na te denken over een kerstoutfit of gewoon – net als ik – stapelgek op foute kersttruien? Primark!

Wanneer zijn ze verkrijgbaar? Dat is bij Primark altijd een beetje gissen, maar ze druppelen stuk voor stuk binnen. Niet alle truien komen tegelijkertijd in de winkel. Ik verwacht dat ze er half oktober sowieso in grote getale liggen.

Een voorproefje van de ‘gewone’ kerstcollectie van Primark

Oke, oke. Voor wie niet van foute kersttruien houdt – hoe kan dat? – heb ik ook nog een voorproefje van de ‘gewone’ kerstcollectie vol glitter, glam en bling. Stay tuned voor meer! Binnenkort op de site.

primark kerstcollectie 2017 - glitterschoenen en jurk primark kerstcollectie 2017 - suits

Welke foute kersttrui is jouw favoriet? Die met ‘Everyday I’m sleighing it‘ staat zeker op mijn verlanglijstje! Sint?!