Action kersttrui 2019: 11 x kersttruien onder de €10

Ook dit jaar verschijn je weer comfi maar in ultieme kerststemming aan het kerstontbijt of diner met een kersttrui van Action! De budgetketen laat je ook dit jaar niet in de steek wanneer je een nieuwe goedkope kersttrui wilt scoren om de blits te maken met een klein budget. Of je nu een ‘ugly christmas sweater’-borrel hebt of van plan bent de feestdagen al bingewatchend door te brengen.

Aangezien ik insider information heb nu ik al meer dan 2 jaar op het hoofdkantoor vertoef, weet ik precies wat eraan gaat komen. Ik kan je verklappen: leuk, leuker, leukst voor een prikkie. Het kerstassortiment druppelt deze week de winkel binnen, dus wees er snel bij. Als fan van de ugly christmas sweater weet je als geen ander – die van Action is vaak in no time uitverkocht. Wat wil je ook voor een kersttrui onder de €10.

Goedkope kersttrui 2019

Deze kersttruien voor dames, heren en kinderen liggen in de winkel. Maar dat labeltje zegt natuurlijk niks. Vind je de heren kersttrui leuk? Koop ‘m dan misschien in een maatje kleiner dan je gewend bent en hij past ook al snel bij een vrouw. Met mijn maat S heb ik vaak ook het geluk dat ik een maat 164 of 176 van de kidscollectie nog pas. Budgettipje, want die kersttruien zijn nóg goedkoper (€6,95 in plaats van €8,95).

Beeld: Action.

Kersttruien van Action

Met rendieren, cadeautjes, elfjes, kerstmannen en Scandinavische printjes: heel origineel zijn de kersttruien dit jaar niet. Ach, als je een foute kersttrui zoekt, verwacht je waarschijnlijk toch niet de originaliteitsprijs te winnen. Toch vind ik die met het rendier met het gouden gewei en de fluffy truien met sequins en lurex wel écht leuke blikvangers voor de feestdagen. En lekker warm en zacht ook. Wat is jouw favoriet? Ga je voor een cool rendier met zonnebril, een dik kerstmannenlijf of een dansend elfje?

Zelf een mini-kersttrui maken

Ps. ook leuk: dit jaar heeft Action ook een knutselpakket om je eigen mini-kersttrui in elkaar te flansen. Te klein nog voor je hond of kat, maar zie het maar als die ultieme zelfgemaakte kersthanger voor in de boom. Hoe cute! Ook leuk als cadeautje in aanloop naar kerst, het doosje met alle benodigdheden voor deze kersttopper kost maar €1,26.