Etos Color Care lipstick ‘Mon Chéri’ & lippencil ‘Dark Orchid’

Als echte lipstickfreak heb ik een bizarre hoeveelheid lipsticks verzameld de afgelopen jaren. Mat, metallic, shiny. Losse lipsticks, hele palettes vol. Ik heb wel meer dan 100 lipsticks waar ik iedere ochtend uit kan kiezen. De afgelopen tijd was ik dan ook een beetje ‘uitgekocht’. Done. Ik heb alle kleuren en finishes wel gezien dacht ik.

Etos Color Care lipstick - Mon Cheri

Toen kwam daar Etos Color Care lipstick ‘Mon Chéri’ (€3,99) met bijbehorend lippencil ‘Dark Orchid’ (€2,99) met de post in m’n Etos Friends-pakketje. En hoppa. In één klap een nieuwe favoriet. Blijft lekker lang zitten in combinatie met het lippotlood en dankzij het potlood kan ik m’n kleine lippen ook iétsiepietsie groter doen lijken. Je moet de lipstick wel even afhappen, want anders zijn je tanden ook paarsroze. Zó creamy is de lippenstift.

10 nieuwe kleuren in de Etos Color Care lipsticklijn

Mon Chéri is 1 van de 10 nieuwe kleuren waarmee de Etos Color Care lipsticklijn is uitgebreid. De nieuwe kleuren zijn seizoensgebonden en dus limited verkrijgbaar.

Etos Color Care lipstick
Hier draag ik alleen de lipliner.

“De Etos Color Care Lipstick-range breidt uit met tien nieuwe kleuren speciaal voor dit seizoen. De tinten zijn gedurfd, bold en sexy: van girly roze tot diep zwart. De hoog gepigmenteerde formule werkt hydraterend, geeft een egale dekking en blijft lang zitten.”

Er zitten ook echt toffe kleuren tussen die je vast nog niet in de la hebt liggen. Donkergroene lipstick? Turquoise? Dat moet ik proberen!

Etos Color Care lipstick
Lipliner ‘Dark Orchid’ + lipstick ‘Mon Chéri’.

Etos lipliners en lippencils

Verzorgende Lipliner verrijkt met Vitamine E en C voor het contouren van de lippen. Door de zachte, creamy textuur zeer gemakkelijk aan te brengen. Een lipliner voorkomt dat lipstick uitloopt en zorgt voor een extra longlasting resultaat. De lippotladen zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren die matchen bij de Etos lipsticks.”

Loop je binnenkort in een Etos-winkel? Denk dan eens aan deze lipsticks en liners. Zeker de moeite waard om te proberen!