Lottes ervaring met de Superbox: veel voor weinig

Afgelopen week was ik de gelukkige en ontving ik de Superbox. De Superbox is een box vol met allerlei leuke, verschillende producten. Variërend van gezonde dranken tot aan essentials voor in huis. Voor ieder wat wils dus! Ik kan je vertellen dat ik de winter zeker door kom met al het fijns uit de Superbox.

superbox ervaring

Overwinteren met de Superbox, het kan!

Alle eer aan de ondertitel van de Superbox: ‘veel voor weinig’, want deze Superbox is echt budgetproof! Je betaalt slechts €19,95 inclusief gratis bezorging in Nederland en België en krijgt er producten ter waarde van €200 voor terug. Ja, €200 je leest het goed! Het fijne aan de box is dat je hem kan bestellen wanneer het jou uitkomt en je dus niet vast zit aan een abonnement.

Wat kan je verwachten?

Als je liever niet exact wilt weten wat er in de Superbox zit, raad ik je aan om vanaf nu niet meer verder te lezen. Ik liet mij verrassen en had van tevoren geen zoektocht gedaan naar de producten die in de box zitten. Toen de box werd bezorgd, was ik dan ook positief verrast over de hoeveelheid producten! Omdat ik recentelijk ben gaan samenwonen, komen veel producten erg goed van pas en kan ik ze overal voor gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de Silan wasverzachter en de VSM cooling gel – voor wanneer mijn vriend weer is te fanatiek heeft gevoetbald -.

superbox ervaring

Ook vind ik dat er goed is ingespeeld op het seizoen. Lekker met een theetje op de bank, genieten van een caramel fudge. Geloof mij, binnen een week was zowel de thee als de caramel fudge al op! Binnenkort wil ik mij gaan wagen aan het maken van de rijst- bonenburgers. In de box zat namelijk een heerlijk recept voor het maken van een lekkere maaltijd in combinatie met de burgers.

En… last but not least de kortingsvouchers! Door de verhuizing ben ik wel weer toe aan mijn portie ontspanning. In de Superbox zitten verschillende vouchers, van wellness tot aan een gratis fotoboek. De voucher om gratis te zonnen (heerlijk opwarmen en werken aan de witte huid) en de wellness voucher ga ik zeker snel gebruiken.

superbox ervaring

Kortom: de Superbox vind ik voor het fijne prijsje zeker de moeite waard om eens een keer te proberen! Het leuke aan de Superbox vind ik dat je hem eenmalig kan aanschaffen en dus echt kan kijken of het bij je past. Uiteindelijk zitten er altijd dingen bij die je misschien niet gebruikt, maar dan kan je er altijd wel iemand anders blij mee maken.

Ik ben benieuwd of er voor de komende seizoenen weer en nieuwe Superbox wordt geïntroduceerd en welke verrassingen ik hier weer aantref.