Ik ben een Etos Friend: wat betekent dat voor jou?

Ik mag me de rest van dit jaar Etos Friend noemen. Wie weet heb je het inmiddels al wel op Instagram (of Facebook) gezien. Leuk als je me volgt, druk op die knop!

Een Etos Friend. Huh, wat? Nou, het zit zo: onlangs zijn er een aantal bloggers, Instagrammers en Youtubers uitgekozen als Etos-ambassadeur, of Etos Friend dus. Inschrijven of solliciteren was niet nodig, ik werd gewoon benaderd. #bloggerlife

Etos Friend

Een bezoekje aan het Etos-hoofdkantoor

Nu mag ik eindelijk verklappen dat ik ook bij het ‘geheime genootschap’ hoor. Afgelopen donderdag was namelijk de kick-off op het hoofdkantoor van Ahold (waar Etos onder valt) in Zaandam. Wist je dat het Ahold-kantoor een eigen AH-to-go heeft? Geen verrassing eigenlijk, maar ik vond het stiekem wel heel leuk.
Etos Friend

Etos Friend

Ken je dat, dat je een outfit aanhebt waar je je goed in voelt … totdat je een foto ziet die niet zo gunstig uitpakt. Is dát hoe mensen me zien? Oké, geen goed idee. Dat ik niet blij ben met bovenstaande foto is wel duidelijk denk ik, maar hey: bewijs dat ik bij Etos was ;).

Het hoofdkantoor was een waar Etos-walhalla met een gigantisch make-upschap waar je álles uit kon proberen, de nieuwe huidverzorging, de complete Botanical Boost-lijn en heerlijke geurtjes. Voor iedereen die me op Snapchat volgt (Budgetproof.nl): hoe vond je het Etos-hoofdkantoor? Tof zag het eruit hè?

Dit betekent het om een Etos Friend te zijn

Elke maand ontvang ik een aantal Etos-producten om uit te proberen. Van de allernieuwste producten tot bestsellers. Dat betekent dat je – als je mijn blog regelmatig leest – als eerste op de hoogte bent, maar ook dat je lekker gericht kunt shoppen voortaan.

Etos Friend

Hoe fijn het ook is om bij het make-upschap lipsticks, foundations en blushes te switchen of een huidverzorging uit te kiezen, soms is het een flinke gok wat je mee naar huis neemt. Ik ga je de komende maanden dan ook vertellen welke producten je geld waard zijn. Zo heb ik bijvoorbeeld al een aantal tips voor je klaarliggen: onder meer een paar MAC lipstick-dupes en een betaalbare foundation die op die van Chanel is geïnspireerd.

Etos Friend

Etos Young Skin huidverzorging

De eerste producten die ik aan een test ga onderwerpen zijn deze leukerds van de Young Skin-lijn. Young skin met m’n 29 jaar? Naja, niet in de zin van lekker jong huidje, maar met m’n ‘bijna 30′ – zoals m’n vriend altijd zo vaak mogelijk zegt – heb ik nog steeds een puberhuidje. Vlekken, onzuiverheden, vettig … Nee, verre van ideaal. Ik ben benieuwd wat deze cleansing gel, cleansing lotion en mattifying dagcrème voor m’n huid doen. Stay tuned!

Etos Friend

Etos Friend

joejoe-liefs-Marloes-v3

2 thoughts on “Ik ben een Etos Friend: wat betekent dat voor jou?

Comments are closed.