De perfecte bruiloft zelf plannen: tips van een weddingplanner

Met mijn 29 jaar ben ik op een punt beland dat ik dit jaar mijn recordaantal bruiloftsuitnodigingen heb verbroken. Om mij heen wordt veelvuldig en volmondig ja gezegd. Behoorlijk veel vriendinnen blijken de liefde van hun leven gevonden te hebben en dat is wel een feestje waard.

Geen bruiloft hetzelfde

Hoewel ik er de afgelopen 2 jaar wel een stuk of 10 bruiloften op heb zitten, waren ze stuk voor stuk anders. De één koos voor een romantische DIY-budgetbruiloft in de tuin van haar ouders, de ander voor een bijzondere bruiloft in de prachtige Oostenrijkse bergen, weer een ander trouwde terwijl ze zwanger was en gaf een jaar later een spetterend feestje in haar gigantische tuin. Trouwen op een sprookjesachtig landgoed inclusief acapellazangers, heel traditioneel en back to basic of juist gewoon een handtekening zetten – zonder jawoord – onder een geregistreerd partnerschap. Van een romantische H&M-jurk tot een jurk van duizenden euro’s: ik heb het allemaal gezien!

Hoe ziet jouw ideale bruiloft eruit?

De perfecte bruiloft is voor iedereen anders. Het hangt vanzelfsprekend van je budget af hoe extreem je uit kunt pakken, maar creativiteit speelt ook een grote rol. Vaak kun je zelf meer dan je denkt met een kleine portemonnee. Het vergt alleen wat planning en voorbereiding! En wat dacht je van het vinden van dé jurk en een betaalbaar setje ringen die jullie beiden levenslang willen dragen? Van het plannen van een bruiloft kun je echt een dagtaak maken. Met minder dan perfect neem je geen genoegen en er zijn zóveel mogelijkheden.

Hoe doe je dat, zelf een perfecte bruiloft plannen?

Als je daar nieuwsgierig naar bent, lees dan het interview met weddingplanner Nathalie (34) op de site van interieurshop Westwing. Weddingplanner Nathalie heeft in de afgelopen jaren 90 koppels geholpen een fantastische, creatieve bruiloft te organiseren. Haar tips? Zorg dat je zen bent, kies altijd voor een persoonlijke touch, vermijd clichés en let op de details. De trend voor 2016 in weddingland? Natuur! Lees hier de tips van weddingplanner Nathalie.

What about you? Ben jij getrouwd? Hoe was jouw bruiloft? Of sta je op het punt van trouwen? Dan ben ik heel benieuwd hoe je het plannen van je bruiloft ervaart.

One thought on “De perfecte bruiloft zelf plannen: tips van een weddingplanner

Comments are closed.