NYC make-up zomer 2016 | lipgloss & nagellak

Betaalbare, fijne make-up: daar heb ik nooit genoeg van. Door de nieuwe nagellakjes die NYC dit jaar uitbracht – die me erg goed bevielen – behoort NYC tegenwoordig tot een van mijn favoriete budgetmakeupmerken. Zeker een merk waar ik altijd even langs de display loop. Wat staat er deze zomer nieuw in de schappen? Ik probeerde 2 nagellakkleurtjes van de New York Shine in a Minute-lijn en een lekkere zomerse Liquid Lipshine (niet uit de nieuwe collectie).

nyc makeup

NYC New York Shine in a Minute: #104 Glamourous Beige & #502 Really Don’t Care

Dat ik de pakjes van NYC fijn vind hoef ik vast niet meer te vertellen. Ze lakken prettig, dekken in 2 laagjes (Really Don’t Care is in intensiteit op de bouwen: zie ringvinger) en blijven lang zitten. Oh en niet geheel onbelangrijk: ze kosten maar €2,49. Het donkerrode kleurtje (met een vleugje paars) (Really Don’t Care) is er eentje die zowel mooi staat bij je zomerjurk als bij je kerstoutfit. Kan altijd dus. Glamourous Beige is wat mij betreft een beetje aan de brave kant, maar wel classy. En surprise, surprise: ik durfde de foto’s voor bij deze review zelfs nog te maken na een paar dagen de lak gedragen te hebben.

NYC: Liquid Lipshine ‘Brighton Beach Peach’

Die naam alleen al: zo leuk! Het kleurtje is leuk. Echt peach met een flinke shimmer die zorgt voor een, hoe kan het ook anders, flinke ‘shine’. De substantie is iets te plakkerig naar mijn smaak, maar voor die €2,99 hoor je mij niet klagen. Ideaal glossje om gewoon in je tas te gooien voor een snelle touch op of een zomerse lip. Deze lipgloss maakt trouwens al een flinke tijd onderdeel uit van de NYC-collectie en is dus niet nieuw.

2 thoughts on “NYC make-up zomer 2016 | lipgloss & nagellak

Comments are closed.