Minivakantie in Rotterdam

Twee weekenden terug mocht ik nog vakantie vieren in het Lauwersmeergebied, vorig weekend zat ik in Oostenrijk en vandaag vertrek ik voor een minivakantie naar de hipste stad van Nederland. Eerlijk gezegd denk ik daarbij al snel aan Amsterdam, maar nee, dat is ‘m niet. Ik slaap vannacht in het King Kong hostel in Rotterdam (altijd al eens willen doen, echt!). De planning van de aankomende 1,5e dag staat bomvol leuke dingen zoals fietsen door Rotjeknor, lekker lunchen, naar het Boijmans museum, een bezoek aan de Euromast, Witte de With Contemparary Art en Ter Marsch en Co. Eten op de SS Rotterdam en op zaterdag een rondleiding door Miniworld Rotterdam. Hoewel ik al eerder schreef dat Rotterdam booming is, laat ik je na dit weekend heel graag weten of ik inderdaad ook van mening ben dat Rotterdam de hipste stad van Nederland is.

Wil je m’n Rotterdamse avonturen live kunnen volgen? Volg me dan via InstagramTwitter en Facebook.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Minivakantie in Rotterdam

  1. Het King Kong Hostel ziet er zo ontzettend leuk uit, hij staat hier ook nog op het lijstje! Gaaf dat je er bent geweest 🙂

Comments are closed.