Budget interieurtip: afwisselen met posters

Op de afdeling met schilderijen van bijvoorbeeld IKEA, Xenos of Action belanden, is met mij redelijk gevaarlijk. Niet omdat je moet vrezen dat je iets ergs gebeurd, maar omdat ik er wel even kan blijven hangen. Én omdat ik, als ik niet uitkijk, veel te veel geld uitgeef aan mooie lijstjes (met inhoud) voor m’n appartementje. Als je een (klein) huurappartement hebt, kun je niet de hele boel constant op z’n kop zetten. Er mag niet in de muren geboord worden en de muren moeten precies zo opgeleverd worden als toen je er kwam wonen. Wit dus in mijn geval. Dan zit er niets anders op dan flink variëren met accessoires als je weer eens zo’n ‘alles moet anders’ bui hebt. Mijn favoriete woonaccessoires zijn m’n fotolijstjes, schilderijen en prints. Ik word nog iedere dag blij als ik er naar kijk. Een verzameling van (voornamelijk) zwart/wit-prints en quotes. Een aantal van Xenos, een DIY-poster/schilderij van Andy Warhol, een zelfgeprint exemplaar met een lijstje van Action om een paar voorbeelden te noemen. Sinds kort is er daar ook eentje van Posters.nl bijgekomen. Niet zomaar eentje. Een nieuwe favoriet, eentje waar je niet omheen kunt. Hij is namelijk best groot: 50×100 cm. Een hele meter hoog dus. Een echte eyecatcher in m’n appartement.

Kiezen is lastig

Deze kunstdruk heb ik dus gekregen van Posters.nl en kost €19,95. Hij is er in een New York variant (die ik dus heb) en een Londen variant (ik kon lastig kiezen aangezien ik 7 maanden in Londen heb gewoond). Uiteindelijk won de NY-versie omdat ik Harlem wel leuk vond aangezien ik nu in Haarlem woon én de typografie en indeling mooier vond. Ik ben een sucker voor typografie zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel weten. Het is trouwens überhaupt een hele prestatie dat ik heb kunnen kiezen uit de honderden posters, kunstdrukken, muurstickers en wandplaten. Echt wouw, wat een assortiment. En dan heb je een kunstdruk besteld, hoe ga je ‘m ophangen? Zo’n poster tegen de muur kleven met van die posterplakkers zag ik niet echt zitten, dus bestelde ik er hele betaalbare, witte houten wissellijst bij voor €29,95. Ik heb ‘m trouwens niet opgehangen, maar neergezet. Dat vind ik veel leuker!

Volgende dag aan je muur

Mijn poster was niet op voorraad en daarom moest ik er 2 weekjes op wachten, maar als het artikel op voorraad is en je vóór 20:00 je order plaatst, wordt het de volgende dag nog bezorgd. Heel netjes, in een koker met een papiertje voor de bescherming eromheen.

Wat vind jij ervan? En heb jij posters of kunst in huis hangen?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Budget interieurtip: afwisselen met posters

  1. Haha ik ken die alles-moet-anders buien! Bij mij komen die vaak zo tussen kerst en oud & nieuw, daar is niet iedereen even blij mee ;p Ik vind het er leuk uitzien!

  2. Jee, liefde voor posters en typografie! Tof is ie, erg leuk zo met dat tijdschriftenrek ook. Nu die ene Andy Warhol nog 🙂

Comments are closed.