Op ontdekkingstocht in Lauwersmeer

Dag geliefde Randstad, ik kijk er enorm naar uit om je dit weekend even te verlaten. Ik ontsnap even aan je uitlaatgassen, je gehaast en je eeuwige rumoer. Dit keer is de Veluwe niet m’n toevluchtsoord, maar Nationaal Park Lauwersmeer. Samen met een handjevol andere bloggers stort ik me dit weekend op een prachtig gedeelte van Groningen en Friesland. Een weekend gevuld met leuke workshops en activiteiten zoals zeewierpesto maken, zeefdrukken, wadlopen, het Pieterpad lopen, uit eten bij lokale restaurantjes en samen brainstormen over het op de kaart zetten van Lauwersmeer. Een weekend dat ik liefkozend ‘bejaardenweekend’ noem omdat ik m’n mini-vakantie in eerste instantie niet zelf nooit zo in zou delen, maar ik heb echt énorm veel zin in deze kleine vakantie in eigen land!

Als je dit leest heb ik m’n eerste nachtje in Bed & Breakfast De Energiek er al opzitten en kan ik dus met recht zeggen dat ik ook eens in Wehe-den-Hoorn ben geweest. Waar? Juist!

Jij ook een beetje op vakantie?

Wil je ons (o.a. bloggercollega’s Explorista en TravelbySan) digitaal mee op vakantie? Zoek dan op de hashtag #BELM15 om onze belevenissen daar bovenin Nederland te volgen.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

One thought on “Op ontdekkingstocht in Lauwersmeer

Comments are closed.