Een nieuwe outfit voor m’n telefoon

Ik kan niet zonder telefoon en m’n telefoon kan niet zonder hoesje. Ten 1e omdat m’n eerste levensbehoefte zo niet zo snel te pletter valt en in 10.000 stukjes uit elkaar spat (dat doet hij toch wel als ‘ie op het scherm valt), ten 2e omdat je telefoon natuurlijk net zo goed een garderobe nodig heeft. Een glitterhoesje als feestjurk en een doorzichtige met roze rand voor alledag. Ik miste alleen nog een praktisch hoesje. Praktisch als in: ik wil m’n telefoon altijd bij de hand hebben, maar meisjes hebben vaak geen zakken in hun rokje of jurkje, of in die mini-zakjes past geen iPhone 6 Plus. Ik wilde dus een hoesje dat er mooi uitziet, maar ook dit probleem op zou lossen. Je wilt gewoon niet altijd overal een tas mee naartoe nemen, of je tas is gewoon te groot.

Praktisch & ziet er goed uit

De zoektocht naar een hoesje dat voldeed aan mijn eisenpakket: minimaal fashionable, betaalbaar en praktisch was een behoorlijke klus. Maar ik heb ‘m uiteindelijk gevonden hoor! De Krusell Tumba Case. Hij kost €29,95, is gemaakt van soepel leer (met crackle-effect), kan om m’n nek en ziet er nog goed uit ook. In het stevige maar zachte grijs/zwarte buideltje kun je ook nog 2 pasjes kwijt. Ideaal, zo kan ook ook helemaal zonder tas op pad. Ik vind het nerd-effect van zo’n buideltje om je nek wel tof. Jij? Wat denk jij, nieuwe fashionstatement of gewoon handig?

Dit telefoonhoesje heb ik gekregen van GSMpunt.nl. Naast dit hoesje bieden ze ook nog andere producten aan, zoals Apple iPhone 6 hoesjesSamsung Galaxy S6 hoesjes en Sony M4 Aqua hoesjes.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

6 thoughts on “Een nieuwe outfit voor m’n telefoon

  1. Wauww dit is echt ideaall! K neem eigenlijk met wandelen enz hem nooit echt mee omdat ie dan in je zak moet en tja straks valt ie enz. en een tas mee mmehh en dit is gewoon super! haha!

    Liefs Nora / 1310bynora.com

Comments are closed.