Wat geef je voor vaderdag? 6 cadeautips

Moederdag is net achter de rug en Vaderdag staat alweer voor de deur. Naast uiteraard veel (extra) liefde horen daar ook cadeaus bij. Een cadeautje voor een man vinden is vaak nogal een uitdaging. Die maak je doorgaans niet blij met een sieraad, bosje bloemen of geurkaarsjes, maar met wat dan wel?

In samenwerking met ActiePagina.nl heb ik budgetvriendelijke cadeausuggesties verzameld om je vader ook een keer te verwennen.

1. Bakken en braden

Wat is er nu mannelijker dan een kerel achter de good old BBQ die heerlijke worstjes, hamburgers en kippenpootjes bereidt. Heb je thuis geen buiten of zijn de buren niet zo blij als je naast hun balkonnetje gaat BBQ-en? Een draagbare BBQ die je mee kunt nemen naar het park of strand is dan ideaal. Bijvoorbeeld deze opvouwbare versie voor €19,95. Makkelijk om mee te nemen en thuis op te bergen.

2. Lange zomeravonden

Hopelijk zullen de warme dagen geen uitzondering meer zijn en kunnen we thuis in de buitenlucht heerlijk nagenieten van de dag. Een vuurkorf is sfeervol en geeft net die extra warmte als het avondbriesje voorbij komt. Daarbij spelen de meeste mannen graag met vuur, dus twee vliegen in één klap. Voor nog geen €15 heb je al snel een mooi exemplaar op de kop getikt. Laat die lange zomeravonden maar komen!

3. Shiny shoes

Kleren maken de man en dat geldt ook zeker voor zijn schoenen. Of een man enigszins gevoel voor mode heeft, is onder andere te zien aan de schoenen die hij draagt. Met een mooi verpakt schoenpoetssetje kan hij er in ieder geval voor zorgen dat de schoenen goed verzorgd blijven. En als extraatje en voor het totaalplaatje kun je hem er voor Vaderdag ook nog eens een poetsbeurtje bij geven. Op Asos.com vind je meerdere varianten al vanaf €10.

4. Glad scheren of trimmen

Voor een goede scheerbeurt is aandacht nodig. In de haast van de drukke ochtend, schiet dit er dikwijls bij in. Om de man een handje te helpen en het scheren iets aangenamer te maken, is een goede scheerset een passend cadeau. Bij Rituals verkopen ze verschillende scheerproducten, of geef een mooie zachte scheerkwast voor nog geen €10.

5. Happy Socks

Sokken geven klinkt misschien saai, maar de sokken van Happy Socks zijn alles behalve saai. Aangezien je nooit genoeg sokken kunt hebben en ze op de één of andere manier vaak zoekraken, een leuk en nuttig cadeau voor Vaderdag. Voor €8 heb je al één paar met een gezellig en hip design.

6. Cadeautjes met korting

Kijk ook eens op ActiePagina.nl voor bovenstaande en andere cadeau-ideeën in de categorie Vaderdag, voor leuke kortingscodes bij bijvoorbeeld Bol.com en doe-het-zelf winkels. Veel winkels hebben speciale aanbiedingen voor Vaderdag. Ook in de overige categorieën kun je veel kortingen scoren. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig dagje-uit of een mooie fotoprint van de familie voor op zijn bureau.

Waarmee pak jij uit op Vaderdag?

Bron foto