Mijn betaalbare leven in foto’s #2

De vorige fotodiary is jullie gelukkig goed bevallen – yay – dus heb ik deze week ook weer m’n best gedaan… Ik ga niet élke week een diary uploaden (qua werk vind ik het echt een hel, haha), maar zo nu en dan zal ik wel een sneek peak in m’n leven geven. Deze week bestond uit werk werk en nog eens werk. En hoofdpijn. Oké, ook heel leuk werk voor m’n blog, maar druk was ’t deze week zeker! Ik was o.a. bij de lancering van de Make Up Genius App van L’Oréal, ging op bezoek bij Endemol voor een nieuw concept in samenwerking met bloggers, heb gespeeddatet met een aantal citytrip-bestemmingen en sliep in het mooie Golden Tulip Amsterdam West Hotel. Oja, en natuurlijk werkte ik deze week ook nog gewoon 32 uur (ik was 1 dag vrij) voor de baas als copywriter. Daar vergeet ik alleen altijd foto’s van te maken. De vorige diary stopte na maandag, dus ik ga hier verder met dinsdag.

Dinsdag

Het was weer héél erg wennen om op werk te zijn na zo’n heerlijk 4-dagen durend weekend. Ik dacht mooi onder m’n verjaardag uit te zijn gekomen, maar aan het eind van de dag werd ik nog door een aantal lieve collegaatjes verwend met een buitenlandse ELLE en VOGUE. Mega lief! Die staan nu mooi te pronken in m’n tijdschriftenrek.

Woensdag

Woensdag moest ik weer vol aan de bak met een gewone werkdag én twee events voor m’n blog er achteraan geplakt. Eerste stop was Hotel Droog, waar de Make Up Genius App van L’Oréal werd gelanceerd. Tweede stop was het Beyond Borders event bij Endemol. Endemol gaat een voortdurend online reisprogramma maken en heeft daarbij de hulp van bloggers en vloggers nodig.


Amsterdam wat ben je mooi!


Ik word niet per se wild van alle soorten make-up, maar ik ben toch echt wel een grootverbruiker van lippenstift. Hier gaat m’n hart dus echt sneller van kloppen! Zo mooi!


L’Oréal had alleen maar mooie vrouwen uitgenodigd ;). Nee grapje. Maar dit was zeker een event met heel veel mooie mensen!


Kijk hoe leuk deze tafel eruitziet met m’n alcoholvrije cocktail die ik kort na binnenkomst kwijt ben geraakt haha. Wat kies ik? Gezonde snack of macarons? Wat denk je ;).


Knappe Merel demonstreerde samen met deze Franse meneer hoe de app werkt.


Oehhhh pretty! Deze hebben jullie ook op mijn Instagram-account gezien.


De tabletbar werd geopend en heel beauty-minnend Nederland vloog erop af! Spotten jullie onder andere Kelly van Belessa en Sophie van Mints & Mango’s?


Ik moest dat natuurlijk ook eventjes proberen! Wat een inception is deze foto. Een foto van een app waarin je weer mij een foto ziet maken… Haha. Dit is de uitdagende cat eyes look van Linda Tol. Ik droeg naar dit event een donkerpaarse lipstick dus helaas zie je de lipkleur niet zoals hij officieel in de app is. Ik vind dit donkere stiekem wel heel mooi.


Na het event van L’Oréal moest ik racen naar het kantoor van Endemol. Nooit geweten dat zij zo dichtbij m’n werk zaten. Dus ging ik van m’ n werk in de Bijlmer naar het centrum van Amsterdam en weer terug naar de Bijlmer. Ik liep ENORM om … en dacht dat ik te laat was, maar gelukkig was de inlooptijd ruim genomen.


Ik had geen tijd gehad om iets te eten, dus dit was m’n avondeten. Onderweg vanaf het station had ik wel een paar krentenbollen gescoord voor nood, maar ik was de hele dag zó druk geweest dat ik gewoon niet echt trek had. Muffins, brownies en mini-donuts zijn dan veel aantrekkelijker, hihi. Slecht!


Na afloop van het event heb ik nog even gekletst met een van de creatives van Endemol en de commercial director van Endemol Nederland Mediagroep. Heel interessant, maar ik weet niet of het iets voor mijn blog is. Natuurlijk ook deels omdat ik niet per se een reisblogger ben, maar ook omdat video niet mijn specialiteit is. Ik ben wel heel benieuwd naar het resultaat en wil me ook zeker als contributor graag aansluiten als het zover is.

Donderdag

Donderdag werkte ik maar een halve dag (gelukkig mag ik regelmatig met wat uurtjes schuiven voor m’n blog) en ging ik op speeddate met een aantal stedentripbestemmingen waaronder Kosice, Praag, Pilsen, Athene, de Hanzensteden, Amsterdam, Haarlem, Basel en Girona. Daarna plofte ik neer in het Golden Tulip hotel in Amsterdam West, maar moest al snel weer weg voor m’n verjaardagsdiner met m’n vriendje.


I’m in love! Het glittert en de kleur is zo mooi. Niet mega fel, gewoon heel classy.


Speeddates in volle gang. Ik kwam daar binnen en had geen idee wat ik moest doen. De reisbloggerwereld is nog heel erg nieuw voor mij. Zo’n speeddatesysteem had ik dan ook nog nooit meegemaakt. Na het geheel 5 minuten aanschouwd te hebben en een eierkoek naar binnen gepropt te hebben, ben ik maar gewoon aan 1 van de tafeltjes neergeploft.


Mooi uitzicht op ’t IJ en het Centraal Station van Amsterdam vanaf het foyerdeck van het Muziekgebouw.


Bij aankoop van een 100% stedengids krijg je er nu tijdelijk een gratis Antwerpen-gids bij. Leuk hè?


Eindelijk was het dan zover. Ik mocht het Golden Tulip hotel bij Sloterdijk uitproberen voor m’n blog. Jammer van het pestweer, maar daar merk je binnen niets van ;).


Wouw, wat een enorm sjieke kamer. Deze foto ging direct op Instagram!


Jippie. Verjaardagscadeautje van m’n vriendje innen! Ik ben echt gek op vlees en ik had nog nooit bij Loetje gegeten. We gingen naar Loetje aan ’t IJ op de NDSM-werf. We moesten heel lang wachten totdat we konden bestellen, maar het was wel echt mega lekker!

Vrijdag

Na een nachtje in het Golden Tulip Amsterdam West hotel geslapen te hebben kon ik natuurlijk niet anders dan het hotelontbijt uit te proberen voor m’n hotelontbijtrubriek. Ik was daarom veel later op werk dan normaal (normaal begin ik rond 08:00 en nu was ik er pas om 09:30). Nog geen 10 minuten nadat ik binnen was viel de stroom uit. Ik heb me een aantal uur een ongeluk gewacht, een dutje gedaan en de Make Up Genius App uitgebreid geprobeerd bij mezelf én m’n collega’s. Ondanks dat ik geen drol te doen had zonder computer en internet heb ik geen foto’s gemaakt. Suf hè? ’s Avonds ging ik kapot van de hoofdpijn (die de hele week al niet wegging) en ben ik met m’n vriendje – die ook compleet gebroken was – om 19:00 in bed gekropen. Meh.


Ik hou zo van hotelontbijtjes! Daar komt zeker een aparte blogpost over.

Zaterdag

Ik ben altijd blij dat het weekend is, maar dat betekent niet dat ik vrij ben. Natuurlijk maak ik tijd voor lekkere lunches en feestjes, maar ik moet meestal het hele weekend gewoon bikkelen voor m’n blog en de dingen die ik voor m’n eigen bedrijfje WEB & TREND doe. Ik ben daarom ook in gesprek met m’n baas om minder te gaan werken. In ieder geval niet meer fulltime, want dit houd ik zo niet vol.


Wouw, moeheid-alert. Kijk die kringen rondom m’n ogen …. en dit is ná een laagje concealer. Aanschouw ook even m’n nieuwe L’Oréal color riche lipstick. Pretty!


Dit zijn m’n beste vrienden deze week. Ibuprofen heeft me de hele week op de been gehouden (behalve vrijdagavond). Ook zaterdag konden ze niet ontbreken bij m’n ontbijt :(. Ik had namelijk een lange to-do-lijst dus geen tijd om in bed te liggen.


Als ik m’n mail een hele week zo goed als niet lees/beantwoord is dit het resultaat. Ook veel persberichten en onzin natuurlijk, maar ik ben de héle middag bezig geweest met alle mail beantwoorden en wegwerken.


Het was de hele dag al pokkenweer, maar toch moest ik een pakketje ophalen bij het postkantoor. Als ik op stedentrip zou zijn dan zou ik hier geheid foto’s van hebben gemaakt. Waarom doe ik dat in m’n eigen stadje Haarlem eigenlijk nooit? Dit keer dus wel!


Pakketjes ophalen in weer en wind. Dit pakketje lag al sinds m’n verjaardag (precies een week dus) te wachten. Ik ben doordeweeks nooit thuis om de pakketjes in ontvangst te kunnen nemen en ook nog eens te laat thuis om ze bij het postkantoor op te halen.


De inhoud van het pakketje. Mooie E.L.F. make-upjes. Yay <3.


Ik wilde stiekem toch nog meedoen aan de Lucardi ‘Bloggers We Love’ wedstrijd … nope, dat heb ik inderdaad niet gezegd dat ik dat deed. Daarom ging ik last-minute nog met de zelfontspanner aan de slag op het gemeenschappelijke vervallen balkon van m’n appartement. Nou, dat ging niet zo best … met m’n 50mm-lens paste ik er gewoon niet op. Toch maar even m’n mama opgebeld of ze wilde helpen. Op het balkon van ’t huis van de vriend van m’n moeder maakte we de foto’s voor m’n chillpak budgetoutfit.

Zondag

Zondag sliep ik ongepland uit. Ik was om 06:30 wakker geworden (omdat ik de wekker had gezet, anders word ik nooit wakker, haha). Had me verbaasd over het feit dat het nog donker was (oja, klok vooruit), m’n favoriete blogs gelezen en toen moést ik er dus uit van mezelf (veel te doen!) … maar ik ben weer in slaap gevallen. Om 10:30 werd ik pas wakker. Shit. M’n to-do-list gaat eraan! Op zondagavond eet ik altijd bij m’n vader dus ik kan niet de hele dag volplannen met werk.


Wat een leuke goodiebag en fantastische persinformatie in de vorm van een iPad (op de achterkant staat alle benodigde informatie). Ik twijfelde nog even of ik een aparte blogpost zou schrijven over de app of niet … uiteindelijk paste het voor nu helaas gewoon niet in m’n blogplanning.

Ik draag hier zelf alleen maar concealer en BB-cream. De rest is dus ‘nep’ en digitaal. Gaaf hè?

Nou jongens, wat een bevalling weer! Aankomende week heb ik (gelukkig) een redelijk rustige week blog- en afspraakwise en een geheim feestje waar ik later pas meer over kan vertellen. Hopelijk heb ik deze week weer wat tijd om daadwerkelijk een aantal blogposts te schrijven. Een hele fijne week gewenst! Hebben jullie leuke plannen voor deze week?

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Mijn betaalbare leven in foto’s #2

  1. Jeetje wat druk! Maar wat goed dat je het inderdaad ook aangeeft en naar je lijf luistert. Wel heel handig die app ook en natuurlijk leuk om bij het event te zijn en weer nieuwe ervaringen kon opdoen.

    Ik ga vanaf zondag (ja 1e paasdag) een detox week in dus eigenlijk niks gepland anders gaat t mis haha. Dus t huis beetje omtoveren naar een detox resort.

    Geniet van je dag!

  2. Leuk om te zien! 🙂 Ik zag je donderdag nog en dacht toen; ik ga zo wel even kennismaken en kletsen, maar je was opeens weg haha! Woensdagavond lukte me niet, maar gelukkig was ik er via mijn filmpje toch een beetje bij. Anyway, keep up the good work!

  3. Pas je wel een beetje goed op jezelf?? Want zo te lezen neem je inderdaad wel heel veel hooi op je vork! Ben benieuwd naar het Endemol project. Leuke diary dit, veel tekst en mooie foto’s. Ik hou ervan 😀

  4. Wat een leuke, en drukke, week heb je gehad! Vooral al die events klinken onwijs leuk;)

  5. Wat gaaf gedaan die wintersportbattle, heel leuk! Ik ben al in Zwitserland, Canada, Frankrijk, Oostenrij en Italie geweest, dus misschien kunnen we elkaar helpen met een wintersportbattle voor 2015;) in het najaar?

Comments are closed.