Alle aanbiedingen op je telefoon met de reclamefolder app

Heb jij zo’n groen met rode ja/nee sticker op de deur? Die zat er bij mij wel op toen ik hier kwam wonen, maar die heb ik er direct afgepulkt. Met veel moeite, dat wel. Ik ben namelijk gek op folders en die zijn dan bij mij ook zeker niet ongewenst. Al moet ik eerlijk toegeven dat m’n brievenbus sinds een tijdje uitpuilt met pakketjes folders die ik nog niet heb bekeken. Niet omdat ik ze minder boeiend vind, maar omdat ik alle aanbiedingen nu op m’n telefoon bekijk. Ik verzamel de beste aanbiedingen niet alleen voor de beste budget deals categorie, maar ook gewoon voor m’n wekelijkse boodschappen of als ik op zoek ben naar een bepaald type schoen, jasje of een nieuwe spijkerbroek. Altijd je ogen en oren openhouden voor fijne budgetdeals dus!

Hoe suf het ook klinkt om folders door te spitten, je zult merken dat je er echt een hoop mee kunt besparen! Als je sterk genoeg bent om de gunstig geprijsde producten die je niet per se nodig hebt te kunnen weerstaan tenminste. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er soms een beetje koopziek van word en veel te veel dingen koop waar ik net zo goed zonder kan. Maar dat weegt niet op tegen het geld dat ik ermee bespaar. Voor mij persoonlijk werkt het voornamelijk goed voor drogisterijproducten en boodschappen.

Sinds kort kan de papieren folder me gestolen worden en heb ik dus een app om gemakkelijk overal (in de bus, liggend in bed en in de rij van de kassa) aanbiedingen te bekijken. Er zijn genoeg apps die alle folders voor je verzamelen in je telefoon, maar ik gebruik zelf de Reclamefolder app. Die bevalt me het beste. Waarom?

 • Je kunt folders filteren op locatie
 • Favorieten kun je opslaan
 • Hij is simpel maar mooi vormgegeven
 • Folders zijn per categorie (bijvoorbeeld ‘kleding & schoenen’ of ‘drogisterij’) te bekijken
 • Je kunt aanbiedingen op je prikbord bewaren
 • Folders zijn per winkel te bekijken
 • Je kunt ook door álle folders heen scrollen
 • Als je een folder ‘uit hebt’ krijg je een advies welke folders nog meer interessant zijn
 • Al eerder gelezen folders krijgen een zwart waasje
 • Alle folders van de grote winkels vind je in deze app

Ik krijg een melding als de nieuwe folders in de app staan en iedere week swipe ik dan heel makkelijk en snel al m’n favoriete folders door. Eerst de categorie drogisterij (zie foto), dan kleding & schoenen en sowieso ook boodschappen. M’n favorieten sla ik op, of specifieke aanbiedingen knip en plak ik op m’n eigen prikbord (zie onderstaande foto’s). Zo maak ik eigenlijk m’n eigen folder van m’n favoriete budget deals en heb ik ze allemaal bij elkaar verzameld. In principe behoeft de app geen uitleg, want het is qua gebruiksgemak zo handig dat je ’t maar beter zelf kun proberen. Dat duurt sowieso minder lang dan mijn uitleg ;).

Het was vast al duidelijk, maar ik ben fan. Het kost me nu nog minder tijd en moeite om op de hoogte te blijven van de beste deals. Download de reclamefolder app op je telefoon of tablet en probeer zelf hoe handig het is. Downloaden van de gratis app kan via de Reclamefolder website.


Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

9 thoughts on “Alle aanbiedingen op je telefoon met de reclamefolder app

 1. Dit is echt super handig! Ik ben ook dol op foldertjes/aanbiedingen maar ik wacht altijd zo lang met het bekijken van de folders dat er een veel te grote stapel ligt, en de helft alweer te oud is. Misschien maar een nee-nee sticker op mijn brievenbus plakken en deze app downloaden!

  1. Ik denk er ook steeds vaker aan om dat echt te gaan doen! M’n brievenbus puilt uit van de flyers en folders (ook zonder leuke aanbiedingen) en aan deze app heb ik in principe genoeg :D.

 2. ik heb de app net geïnstalleerd. En het leuke is dat ik nu veel meer folders zie dan dat ik wekelijks in mijn brievenbus krijg. Top

 3. Deze app heb ik al een tijdje, erg fijne app inderdaad! Ik speur altijd gelijk naar beauty aanbiedingen haha.

Comments are closed.