myBunjee: je telefoon veilig op wintersport

Ik zag ‘m op de blog van Henriette en ik was verkocht. Een kluns zoals ik heeft voor een skivakantie een myBunjee nodig. Zo vergroeid als ik met m’n telefoon ben, overleef ik het niet als m’n geliefde iPhone 6Plus in het ravijn belandt of verdwijnt onder een verse pak tiefschnee. M’n telefoon die kun je zo vaak over laten gaan als je wilt, maar als ik in de stoeltjes- of sleeplift zit durf ik ‘m no way uit m’n zak te halen. Maar hey, wat zie je op de foto’s? Ik heb m’n telefoon in m’n handen en ik zweef een eindje boven de grond. Met myBunjee durf ik m’n telefoon wel te gebruiken in de lift. Je schuift het rubberen bandje om je telefoon en klikt ‘m vast aan je jas of tas … en no way dat je telefoon er nog vandoor gaat.

Past om elke telefoon stond er bij de productomschrijving … okeeee, dacht is. Maar ik heb een iPhone 6Plus. Een joekel. En hij past! Als de iPhone 6Plus past, past echt elke telefoon!

Sms’en op de fiets wordt voor m’n telefoon ook een stuk veiliger. Visioenen van m’n iPhone in 1.000 stukjes hoef ik niet meer te hebben. Als ‘ie tijdens het maken van rare capriolen met m’n duim (appen met 1 hand is op de Plus bijna onmogelijk) uit m’n hand klettert dan vangt myBunjee hem op. Zelfde geldt natuurlijk voor als je paardrijd, skate of hardloopt. Stiekem is dit ding ook best handig tegen grijpgrage handjes. M’n telefoon durf ik vaak niet in m’n zak te doen, maar als je ‘m vast kunt maken met myBunjee wordt ie ook niet zo snel geraust. En van rugzakken ben ik geen fan, want ik vertrouw niemand. Maar met deze gadget durf ik ‘m zelfs in een vakje van m’n rugzak te doen.

Ik mocht een simpele, vrolijke blauwe testen (de classic €9,95) maar myBunjee is er ook met tijgerprint voor aan je pols, kralen of in een geweldige bikinivariant.

Toen ik in de gondel m’n telefoon met myBunjee uit m’n tas toverde, klonk er vanaf het bankje aan de overkant een ‘kijk, wat handig!’. Zelfs wildvreemden hadden er dus wat positiefs over te zeggen. M’n vriend lacht me keihard uit met m’n telefoon aan een bunjeekoord, maar ik ben er hartstikke blij mee! Heel fijn voor klunsjes zoals ik.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “myBunjee: je telefoon veilig op wintersport

    1. Thanks voor je comment :). Ja klopt, die slinggrip is inderdaad ook heel handig … maar die plak je toch permanent op je telefoon? Ik vind dat lelijke ding op m’n iPhone maar niets. Zo zonde. De myBunjee kun je er ieder moment afhalen :).

  1. Ziet er handig uit! Maar glijdt die band die om de telefoon zit er dan niet af als hij met snelheid valt ofzo?

    1. Nee heb geprobeerd (laag bij de grond) haha en door de manier waarom de rubberen constructie aan de achterkant (dus niet het bandje) erop zit blokkeert het. Daarbij zit het bandje ook super strak, voor bij een iPhone 6plus. Goede vraag want dat had ik ook verwacht!

Comments are closed.