Mijn betaalbare leven in foto’s #1

Aangezien ik dit jaar beloofd heb dat Budgetproof.nl persoonlijker zou worden, kan een diary niet achterblijven. Hoewel m’n leven écht niet bijzonder spannend is, had ik afgelopen week een hele drukke maar ‘niet doorsnee’ week. Zo vloog ik maandag in 24 uur heen en weer naar Bulgarije, ging ik naar de perspresentatie van Karvan Cévitam GO, werkte ik een dagje op locatie op de geitenboerderij en stapte ik vrijdag in het vliegtuig naar Polen voor een budgettripje. Oja, ik heb ook nog gewerkt tussendoor, maar deze week maar 3 dagen in plaats van de normale 5 (40 uur). Heerlijk! Hier gaat ‘ie dan. Het fotodagboek van mijn betaalbare leven deel #1.

Maandag

betaalbaar diary 1

Maandag vloog ik op uitnodiging van Corendon mee naar een Bulgaarse wintersportbestemming. Om 04:00 ’s nachts kwam ik op Schiphol aan. Ik was om 02:00 opgestaan om er zeker van te zijn de (met de auto) 20 minuten durende rit op tijd afgelegd te hebben. De bus doet er wel 2x zo lang over hoor. Hier was ik helemaal opgelucht dat ik in ieder geval het vliegtuig niet meer kon missen.

betaalbaar diary 2

Ik was nog nooit in Bulgarije geweest en Plovdiv klinkt wat mij betreft als een niet bestaande plaats 😉 wat een grappige naam. Vind je niet?

betaalbaar diary 3

Ik lijk altijd op Toad (van Super Mario) met m’n helm op, maar better safe than sorry! Skiën met match matchy lipstick. Moet kunnen toch?

betaalbaar diary 4

Kijk hoe ontzettend mooi het skigebied van Pamporovo is! Wouw. Ik was echt enorm verrast in positieve zin. Dit had ik écht niet verwacht, en ik ben toch behoorlijk verwend wat betreft skibestemmingen.

Dinsdag

Tegen de middag sneakte ik even weg van werk (wel in overleg hoor ;)) voor een lunch met Karvan Cévitam. Daar lees je deze week meer over! Ik werd hier keihard in de maling genomen door Victor Mids. Die illusionisten zouden zulke goede zakkenrollers zijn, want ik had echt niets door! Ik snap het nog steeds niet en hij wilde het niet aan me verklappen. Flauw hè.

betaalbaar diary 5

betaalbaar diary 6

Samen met Romy van Meiden Magazine en Kelly van GoodFoodLove verbaasde ik me enorm over de trucs die Victor uithaalde.

betaalbaar diary 7

Genieten bij PLLEK in Amsterdam Noord van de Karvan Cévitam GO smaken (overmorgen lees je hier meer over).

Woensdag

betaalbaar diary 8

Op woensdag werkte ik een dagje met m’n collega’s op locatie: de Geitenboerderij in ’t Amsterdamse Bos. Toen ik uit de bus stapte moest ik nog 20 minuutjes flink doorstappen en de mist maakte het koud! Ik heb een enorme hekel aan koude oren (doet ook echt pijn) dus dan maar een sjaal om m’n hoofd.

betaalbaar diary 9

Deze grappige geitjes waren dus m’n collega’s voor een dag.

Donderdag

betaalbaar diary 10

Ik besloot weer eens een lichtroze kleur op m’n lippen te doen. Een ‘my lips but better’ kleur die ik ooit in een Glossybox kreeg. Best een geslaagde keuze al zeg ik het zelf!

betaalbaar diary 11

Eens in de zoveel tijd hebben we op werk een business update. Dan horen we hoe het met het bedrijf gaat, wat er belangrijk is om te weten en aan welke plannen er gewerkt wordt. Meestal gaat dat gepaard met muffins, maar dit keer waren er deze leuke rolletjes. Ja, ik zeg expres niet lekker … want dat waren ze namelijk niet. Volgende keer weer muffins alsjeblieft!

Vrijdag

Vrijdag vertrok ik naar Polen voor een 4-daags weekend met m’n lieve mama. We vlogen van Eindhoven naar Warschau Modlin. In de tax free shop werd ik verliefd op deze Prada-bril die perfect bij m’n trui paste. Iets minder verliefd werd ik op de prijs: €220,-.

betaalbaar diary 12

betaalbaar diary 13

Heyyyy Ryan Air, long time no see! De laatste keer was afgelopen zomer toen ik met m’n vriendje naar Sicilië vloog.

betaalbaar diary 14

Wij zijn blij om in Warschau te zijn! Het is koud, maar mooi weer. We hebben mega geluk gehad met 4 dagen prachtige blauwe lucht.

betaalbaar diary 15

Warschau bij schemering. Zo mooi die gekleurde huisjes. Binnenkort knal ik een aantal blogposts online over deze verrassend leuke stad.

Zaterdag

Hiep hiep hoera. Zaterdag was ik jarig. Hoewel het weekendje weg met m’n moeder enorm gezellig was, had ik m’n verjaardag natuurlijk ook heel graag met m’n vriendje gevierd. Dat kon helaas niet, want hij reed op die dag de eerste rally van het seizoen. Ik was zo trots! Bijna aan het einde van de rally was hij nog 2e van Nederland, maar finishte uiteindelijk als 3e. Super prestatie. Niet voor niets elkaar dus niet kunnen zien of spreken op m’n 28e verjaardag.

betaalbaar diary 16

betaalbaar diary 17

Op aanraden van een Poolse local hebben we onze receptionist laten reserveren voor Solec 44. Een super hipkippen-restaurant/club/bar. Wat was ik blij om te zien dat het was gelukt en dat er een bordje met m’n naam stond! Hoezee. Cocktails. Een virgin Caipirinha voor mij, eentje met rum voor m’n mamsie.

betaalbaar diary 18

De gerechten waren heeeel bijzonder, maar daar had ik wel zin in. Je wordt maar 1x 28 dus dat moest gevierd worden. Ik had puree van rode kool met Poolse kaas, panna cotta van karamel en peper én in houtskool bereid eigeel.

Zondag

betaalbaar diary 19

Ik ben stapelgek op uitgebreid ontbijten, maar daar hebben ze in Polen niet zoveel kaas van gegeten geloof ik. Na lang op zoek geweest te zijn naar een ontbijttentje streken we neer bij een Néro Caffe. Het zonnetje door de ramen was zó heet dat ik zelfs in m’n T-shirt nog wegsmolt.

betaalbaar diary 20

Ook in Warschau zijn ze dol op groene smoothies én Fritz-Kola. Doe mij maar Coca Cola, maar dat hebben ze nou eenmaal niet bij deze vegan snackbar. Ik heb nog heel veel meer Warschau-foto’s, maar die bewaar ik voor de hotspot-blogpost(s)!

Maandag

betaalbaar diary 21

Weer naar huis 🙁 niet leuk! Het gewone werkende leven gaat weer verder. Al heb ik deze week ook weer veel leuke dingen op de planning staan. 3 bloggerevents, een overnachting in ’t Golden Tulip hotel voor m’n ontbijtrubriek, een feestje en ik ga m’n vriendje weer zien.

Zo, dat was ‘m. De eerste diary. Wat vond je ervan? Voor herhaling vatbaar?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

14 thoughts on “Mijn betaalbare leven in foto’s #1

  1. Leuk om te zien & lezen, ik zeg er in houden! Je bent echt superpretty op die skifoto <3 En ik wil nu naar Polen! Ziet er tof uit.

  2. Leuk overzicht! En wat grappig dat jij Romy kent, was een studiegenootje van me. Leve het kleine Nederland! 😉

  3. wat had jij een heerlijke week zeg! en echt jammer dat die rolletjes niet lekker waren, want ze zien er wel lekker uit!

Comments are closed.