Water saai? Niet met KC GO

Karvan Cevitam GO 10

Karvan Cevitam Go, limonade voor onderweg

Kom jij aan de 2,5e liter water per dag? Ik bij lange na niet. Niet alleen omdat het niet in m’n systeem zit en ik er niet aan denk, maar ook niet omdat ik niet van water hou. Ik hoor je al lachen. Nee ik vind water gewoon echt niet lekker. Het is saai en het smaakt gewoon meh. En ja, er zit echt wél een smaakje aan. Een watertje bestellen op een terras? Dat zie je mij niet doen. Ik snap prima dat niet alles in het leven naar cola kan smaken 😉 en daarom ben ik ook grootverbruiker van Karvan Cévitam. Zo kan ik m’n water een yummie smaakje geven en vind ik het wél lekker! Mijn favoriete smaak? Citrus met 0% toegevoegde suikers. Maar daar gaat deze blogpost niet over.

Karvan Cevitam GO 1

Carvan Cévitam heeft iets nieuws bedacht om mij (en jou natuurlijk) blij te maken en onderweg ook gemakkelijk een smaakje aan ons water toe te kunnen voegen zonder zo’n enorme fles limonade mee te hoeven slepen. Dat lanceerden ze vorige week op een hele gezellig manier en ik was erbij. Een drankje met yummie zoetigheden bij East57, vervoer naar de verrassingslocatie in een geweldige bijzondere bus terwijl Victor Mids ons compleet in de maling nam met z’n kaartentrucs en een heerlijke lunch bij Pllek in Amsterdam Noord. Aan de picknicktafels in het zonnetje hebben we kunnen genieten van het uitzicht, maar ook van de verschillende smaakjes Karvan Cévitam GO. Mega handig en ook nog lekker. Zo kun je je flesje eindeloos onder de kraan bijvullen en met het miniflesje KC op zak ook nog een vleugje cactus limoen, rood fruit, citroen, aardbei of ice tea toevoegen.

Is Carvan Cetivam gezond?

Limonade slecht voor je? Echt niet. Deze geconcentreerde Karvan Cévitam bevat maar 5(!) calorieën per glas. Gooi zo’n schattig klein flesje in je tas en je hebt overal iets lekkers te drinken. Je kunt er zelfs mee vliegen zodat je op het vliegveld niet uitdroogt ;). Een verpakking KC GO is namelijk maar 48 ml. Ik heb het geprobeerd. Een leeg (water)flesje mag je wel meenemen door de douane en kun je op de wc gewoon weer vullen. Een klein knijpflesje geconcentreerde KC kost €2,99 en gaat 30 glazen lang mee. Word jij hier ook blij van?

Karvan Cevitam GO 8

Karvan Cevitam GO 11

Karvan Cevitam GO 3

Karvan Cevitam GO 9

Karvan Cevitam GO 7

Karvan Cevitam GO 6

Karvan Cevitam GO 5
Karvan Cevitam GO 2

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

7 thoughts on “Water saai? Niet met KC GO

  1. Kan me heel goed voorstellen dat mensen water drinken niks vinden, het smaakt simpelweg gewoon naar niks.
    Grappige uitvinding dit. Qua calorie aantal is het dan inderdaad laag ik vraag mijzelf dan alleen af wat voor andere stoffen erin zitten. Gezond is in mijn ogen niet alleen gebasseerd op het aantal calorieën. Zelf thuis water met vers fruit of kruiden maken doe ik ook liever maar dat is dan weer lastig bijvullen ja als je onderweg bent. Ga niet als een kameel lopen zeulen. Dan zou dit daarvoor wel een optie zijn 🙂

    1. Ja precies, dan moet je heel veel flesjes maken om de hele dag voorzien te zijn van water met een lekker smaakje :). Je hebt gelijk hoor, weinig calorieën betekent natuurlijk nog niet altijd gezond inderdaad.

  2. Ik ben ook geen waterdrinker. Probeer het wel steeds en ben sinds kort echt aan het proberen om in elk geval 1 flesje per dag te drinken. Het begin is er 😉

  3. Wat handig! Ik drink ranja bij het leven en mijn favoriete smaken zijn Aardbei en Tropical. Hoewel ik al ruim drie jaar geen student meer ben, lijkt het soms wel zo. Waarom? Als je bij mij op visite komt, kan ik je vaak alleen maar koffie, thee of RANJA aanbieden, hihi.

    Dit is dan wel ideaaaal!

Comments are closed.