Vandaag word ik voor de 8e x 21

Als je jarig bent wordt er voor je gezongen (ongemakkelijk), moét je trakteren (zoveel moeite voor een originele traktatie) en word je gefeliciteerd (ook door mensen waar je liever niet 3 kussen van ontvangt). Je bent officieel nu écht ouder, er worden grappen gemaakt over bijna 30 zijn en als je zegt geen feestje te willen geven word je gek aangekeken. Misschien begint het te dagen … maar ik ben niet per se fan van verjaardag. Wel van enorme verwennerijen, taartjes, cadeautjes, leuke dingen doen en liters cola drinken omdat je je vandaag helemaal te buiten mag gaan. Jarig zijn is een goed excuus voor ontelbaar veel guilty pleasures.

Vandaag – 21 maart – is mijn verwendag en de dag dat ik mezelf verplicht 28 jaar moet noemen, maar wél wakker wordt in Warschau. Gewoon, omdat ik mezelf een weekendje weg cadeau heb gedaan om dat ouder-worden-gedoe leuker te maken. Samen met m’n mamsie zal ik heel veel Poolse lekkernijen naar binnen proppen en lekker veel cadeautjes voor mezelf shoppen. Ondertussen trakteer ik hier digitale baksels (zie foto ;)). Digitaal bakken ben ik toch veel beter in dan in ’t echt.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

12 thoughts on “Vandaag word ik voor de 8e x 21

 1. Mee eens! Van de gezelligheid, cadeautjes en al het lekkers kan ik zonder moeite genieten. Maar die voorbereiding en het opruimen… Haha. Voor nu: gefeliciteerd! En geniet in Warschau!

 2. Gefeliciteerd! Ik ben ook jarig, maar wordt wakker in Nederland met regen 🙁 En het is nog wel Lente!!

 3. Hihi wat een leuke titel, ik moest er even bij nadenken. Wat leuk dat je gewoon er tussen uit bent gegaan, ik wens je veel plezier en natuurlijk van harte gefeliciteerd!

 4. GEFELICITEERD! Heerlijk cadeau wat jejezelf hebt gegeven.

  En ik snap precies de opmerkingen die je krijgt ben ook 29 en anderen zijn daar meer mee bezig dan ik haha.

  Hele fijne dag nog en laat je maar goed verwennen.

  X

 5. Leuk geschreven! Gefeliciteerd! Ik ben ook 28 en de 30 komt snel dichterbij, aiaiaiaiai 😉

Comments are closed.