24 uur op wintersport in Bulgarije met Corendon

Dat is skiën écht heel erg leuk vind om te doen mag je inmiddels niet ontgaan zijn. Zo is dat ook Corendon niet onopgemerkt gebleven. Vorige week maandag vloog ik samen met bijna 200 andere genodigden een dagje op en neer naar Bulgarije. Een enorm lange, volle maar bovenal mega leuke dag. Waarom bracht ik m’n dag daar door? Omdat Corendon vanaf het najaar vluchten én (mega betaalbare) complete vakanties aan gaat bieden naar wintersportbestemmingen in Bulgarije. Skiën of boarden in Bulgarije? You serious? Yup, dat dacht ik ook. Des te nieuwsgieriger was ik naar het 37 km piste tellende skigebiedje van Pamporovo. Als het zover is dat de Corendonvliegtuigen daadwerkelijk richting de Bulgaarse sneeuw vertrekken zal ik je er natuurlijk uitgebreid over vertellen… Voor nu een fotoverslag van mijn 16 maart 2015 waarop ik alle 24 uur op was en optimaal heb benut. De dag dat ik om 02:00 vanuit Haarlem vertrok, om 09:30 op Plovdiv landde, om 11:00 in de sneeuw van Pamporovo stond en om 02:30 weer in m’n eigen bedje lag. Wat een prachtige dag met enorm veel skiplezier en waarop ik me énorm verbaasde over de mooie natuur van Bulgarije. Als je de verpauperde gebouwen en krakkemikkige wegen achter je hebt gelaten waan je je in een waar sprookje! Voornamelijk door de prachtig met sneeuw bedekte bomen en dikke prima sneeuwcondities.

Wintersport Corendon
Met Corendon naar Bulgarije
Skien in Bulgarije
Wintersport in Bulgarije
Skien Pamporova
Vliegtickets Plovdiv
Wintersportvakantie Bulgarije
Goedkoop op wintersportvakantie
Goedkope vakantie wintersport
Goedkope skivakantie
Budget skien
Budget wintersport Bulgarije
Corendon verkoopt goedkope wintersportvakanties


Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

9 thoughts on “24 uur op wintersport in Bulgarije met Corendon

    1. Ik heb jouw blog gelijk ook even gelezen Sandra en heel gaaf om te zien dat jij een heel ander programma hebt gehad die dag. Met die husky’s sleeën leek me ook te gek!

  1. Prachtige foto’s zeg, ik ben nooit in Bulgarije geweest maar nu ik dit zie ben ik wel benieuwd

Comments are closed.