Geen sushi of tapas, nee: all you can eat ontbijten bij Holiday Inn

Daar is ‘ie dan eindelijk. De kick-off van de nieuwe hotelontbijt-rubriek. Holiday Inn Arena Towers (Amsterdam Z-O) bijt het spits af. Nog vele hotels gaan volgen. De hotelontbijtjes van Suite Novotel Den Haag, ibis Rotterdam City Center en ’t Andel’s hotel in Berlijn staan al op je te wachten! Ramada Apollo Amsterdam en ibis Schiphol staan op de shortlist. Nog een tip waar het hotelontbijt echt goed is? Tell me!

Restaurants waar je onbeperkt kunt dineren, die zie je steeds meer. Van sushi tot tapas. Hoe meer hoe beter. Dat de kwaliteit dan niet om over naar huis te schrijven is nemen we maar voor lief. We zijn immers Nederlanders. Veel eten voor relatief weinig geld. Lekker makkelijk. Bij La Cubanita betaal je €20,- voor een avondje schransen en bij de Japanner mag je je voor €29,- helemaal te buiten gaan. Om over van die wokrestaurants nog maar niet te spreken. Begrijp me niet verkeerd, als je de goede La Cubanita vestiging te pakken hebt, dan ben ik daar niet meer weg te slaan (kwaliteit verschilt per vestiging), maar onbeperkt eten ’s avonds: meestal niet ideaal.

Hotelontbijt all you can eat

Hotelontbijt all you can eat

’s avonds uit eten gaan? Dat vind ik vele malen minder leuk dat ontbijten of lunchen. Wanneer kun je eens ergens onbeperkt lunchen? Met lekkere broodjes en soepjes? Degene die een all you can eat lunchroom opent die heeft aan mij een vaste klant!

All you can eat diners zijn misschien niet zo voor mij weggelegd. Schransfestijn met het ontbijt? Yes please! Spreek eens met je vriendinnen af om ’s ochtends lekker te bunkeren bij een hotel. Eentje zoals het prachtige spik-splinter-nieuwe Holiday Inn hotel vlakbij station Bijlmer ArenA. Recht tegenover mijn werk. Daar heb ik laatst heel veel geluksmomentjes beleefd terwijl ik 3 opscheprondes liep langs het oneindige buffet! American pancakes, bacon, omelet, scrambled egg, wafels, croissantjes, vers brood, yoghurt, fruit: alles was er! En ze schenken Starbucks koffie.

Houd jij net als ik ontzettend van die ‘hotelsfeer’, een prachtig ingericht restaurant/hotel en ben je gek op ontbijten? Voor €20,- vermaak je je wel een tijdje in dat mooie nieuwe modern ingerichte hotel (met Starbucks-corner). Waarom niet eens met je vrienden afspreken voor het ontbijt? Ik vind het een topidee!

Wie gaat er mee uitgebreid ontbijten? Ik kan je verzekeren dat je voor de lunch aan een appel genoeg hebt!

Cijfer? Een 9+, de lat ligt hoog, héél hoog.

Hotelontbijt all you can eat

Hotelontbijt all you can eat

Hotelontbijt all you can eat

Hotelontbijt all you can eat

Hotelontbijt all you can eat

Hotelontbijt all you can eat

Hotelontbijt all you can eat

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

7 thoughts on “Geen sushi of tapas, nee: all you can eat ontbijten bij Holiday Inn

  1. Wat een fantastisch idee voor een rubriek, ik ben ook dol op ontbijtbuffetten. Die van NH-hotels zijn trouwens ook een aanrader.

  2. Waauw, dat klinkt goed! Ik ben dol op ‘all you can eat’ en zo’n ontbijt concept voor niet hotel-gangers kende ik nog niet! Ga het zeker onthouden!

  3. Wat een leuke verrassing, hartelijk dank voor deze geweldige review, en wij begroeten u als overbuurvrouw graag nogmaals.

    HJ Burgers
    General Manager

    Holiday Inn Amsterdam Arena Towers.

Comments are closed.