LifeProof look-a-like telefoonhoesje: waterproof case

M’n laptop en m’n telefoon. Twee dingen waar ik niet zonder kan. Mijn droom: digital nomad worden. Dat zie ik nog niet gebeuren zonder één van deze twee. Water is dan ook een van de ergste vijanden van m’n beste digitale vrienden. Herinner je je nog de doodsangst die ik uitsloeg toen ik met m’n iPhone 6 Plus ging wadlopen? Niet voor herhaling vatbaar!

Goedkoper alternatief voor een LifeProof telefoonhoesje

Al meerdere malen heb ik de telefoonhoesjes van LifeProof voorbij zien komen, maar dat prijskaartje wat daaraan hangt: niet echt budgetproof. Dus ging ik op zoek naar een ander – betaalbaarder – hoesje waarmee m’n telefoon zich als een vis in het water voelt. Dit is ‘m dan: een waterdicht telefoonhoesje van HoesjesOutlet.nl. Nu heeft dit hoesje niet alle voordelen dat een LifeProof-hoesje heeft, dus héél hard op de grond gooien zou ik er niet mee doen. Een duik nemen, dat kan dus wél. Tot 3 meter diep. Bizar hè? Niet dat ik van plan ben te gaan zwemmen met mijn telefoon, maar als ik in de sneeuw verblijf en m’n telefoon snow angels wil maken, dan hoef ik niet in paniek te raken. Samen met m’n MyBunjee is dit een onverslaanbaar paar voor wintersport. En zeg nou zelf: een stof-, vuil- en waterdicht hoesje is gewoon fijn. Al is het ontwerp niet bijzonder sexy. Ik denk dat we het daar allemaal mee eens zijn.

Dagelijks een waterdicht hoesje?

De hoes is best dik, dus ik heb ‘m er zeker niet altijd omheen. Dat hoeft gelukkig ook niet altijd met een baan waarbij je alleen achter de computer zit. Werk je op een bouwplaats of met veel water, dan is dat natuurlijk een heel ander verhaal. Daarbij vind ik het ontwerp niet mooi, maar wel functioneel met alle klepjes en dopjes om ‘m waterdicht te maken. Uiteraard zit er over het scherm een plastic laagje, maar is de telefoon nog prima te gebruiken.

De waterproof telefoonhoes (Link Dream Waterproof Full Body protectiecase) voor de iPhone 6 plus (en andere telefoons) is verkrijgbaar in zwart en wit en nu afgeprijsd van €44,99 naar €29,99. Een mooie prijs om eens te proberen, toch?

Dit waterproof telefoonhoesje is mij toegestuurd door HoesjesOutlet.nl.

 € | Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

One thought on “LifeProof look-a-like telefoonhoesje: waterproof case

Comments are closed.