Maximale lentekriebels op de ski’s in Frankrijk

Follement amoureux

Bevooroordeeld als ik ben, koos ik een aantal maanden geleden Oostenrijk als winnaar van de wintersportbattle. Maar daar liet Frankrijk het niet bij zitten, dat konden zij beter dachten ze! Dus ging ik vorige week op uitnodiging mee op een 4-daagse trip naar de regio Rhône-Alpes. Stukje bij beetje wist Frankrijk mij te verleiden. Met een perfect Club Med hotel aan de piste in Valmorel, met de huurskietjes waarmee ik dikke prima over de nog goede lentesneeuw sjeesde, met de fantastische natuur, met de overheerlijk Franse kaasjes, met het zonnetje dat zich iedere dag van z’n beste kant liet zien, met het verrukkelijke streekgerecht Tartiflette, met het bijna perfecte skiresort La Plagne, met liften die pas na 17:00 sluiten en met alles wat lenteskiën inhoudt. Na een ochtendje voelde ik de lentekriebels in m’n buik … en toen het weer tijd was om terug te gaan naar Nederland was ik halsoverkop verliefd geworden op lenteskiën in Frankrijk! Ik wil niet anders meer. En dat is alles behalve wat ik verwacht had.

April skiën La Plagne

Nog genoeg om over te schrijven

Wat dat voor gevolgen heeft? Dat er in ieder geval nog vele blogposts over lenteskiën en wintersport in Frankrijk zullen volgen. Ik beloof dat het ook leuk is om te lezen als je niet van skiën houdt. Wintersport is namelijk niet alleen maar skiën of boarden, maar genieten in de sneeuw. Zwijmel alvast mee tijdens het bekijken van de foto’s ❥.


Lenteskiën Valmorel
Lenteskiën Frankrijk
Lenteskiën La Plagne
Lenteskiën Rhone Alpes
Skigebied La Plagne
Skigebied Valmorel
April skiën Valmorel

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

9 thoughts on “Maximale lentekriebels op de ski’s in Frankrijk

Comments are closed.