Kaartjes sturen via KaartWereld

Online kaart versturen Kaartwereld

Als je ooit m’n ‘about-pagina‘ helemaal hebt doorgeworsteld dan kan het je niet ontgaan zijn dat ik een fervent ‘kaartjes-sturen-fan’ ben. Ik pak elke gelegenheid aan (behalve kerst, want dan voelt het als een ‘moetje’) om een kaartje te sturen. Nog leuker is het om zelf kaartjes te krijgen, maar die krijg ik niet zo heel vaak…. dus stuurde ik mezelf een paar kaartjes. Nee zonder dollen… Ik stuur al jarenlang kaartjes via Greetz, maar nadat een aantal van m’n kaarten niet aangekomen waren en ik het assortiment een beetje zat raakte, was daar KaartWereld.nl. De site is niet bijzonder uitnodigend, maar laat je daardoor niet foppen! Het werkt namelijk helemaal dikke prima en de kaartjes waaruit je kunt kiezen zijn ook nog eens hartstikke leuk. Zit er niet bij wat je zoekt? Dan maak je toch in een paar klikken je kaartje zelf? Cadeautje bij je kaart? Ook dat kan! Vanachter je PC, je tablet of je telefoon (er is ook een app) stuur je echt binnen een paar minuutjes een kaartje. Natuurlijk wil je er stiekem veel langer over doen, omdat je een kaart wilt maken met eigen foto, het lettertype én de kleur wilt uitkiezen. Althans, ik wel.

Wel even registreren, want als je ingelogd bent zijn de kaarten 20% goedkoper (voor een ansichtfotokaart €1,50 vs. €1,85). En stuur je veel kaarten tegelijk? Dan krijg je ook nog volumekorting. Daar moest ik hard om lachen toen ik m’n eerste order naar de brievenbus klikte. Ik stuurde kaartjes naar m’n oma’s, de opa en oma van m’n vriendje, naar m’n moeder én naar mezelf. En weet je wat? Ze kwamen allemaal de volgende dag aan (voor 19:00 verzonden en natuurlijk rekening houdend met dat PostNL op 2 dagen niet bezorgd)!

Ik maakte zelf twee kaartjes voor op m’n inspiratiemuur. Eentje van een nieuwe Andy Warhol poster van Moderna Museet waar ik lichtelijk geobsedeerd door ben én eentje van een quote die ik tof vind. Ik ging in Photoshop aan de slag en heb m’n knutsel via KaartWereld geupload: tadaaa een leukie voor aan de muur! De Andy Warhol kaart is niet helemaal scherp, maar dat is m’n eigen schuld. KaartWereld gaf namelijk tijdens het maken van m’n kaart al aan dat de kwaliteit niet goed genoeg was. Nieuwsgierig als ik ben wilde ik toch weten hoe dat er dan uit zou zien. Ik ben hartstikke tevreden!

Aprilactie: gratis fotoalbum

Voeg je in april 5 verjaardagen toe aan je kalender, dan krijg je een code voor een gratis fotoalbum van Webprint. Zeker de moeite waard toch?

Online postkaart verzenden
online kaart verzenden KaartWereld

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

7 thoughts on “Kaartjes sturen via KaartWereld

  1. Ik bestel altijd al via Kaartwereld. Vind het een fijn en betaalbaar systeem en ik heb een hekel aan postzegels kopen en een kaart daadwerkelijk op de post doen (ook al is dat natuurlijk stiekem nóg leuker) dus dit soort websites vind ik ideaal. En om de zoveel dagen stuurt Kaartwereld je een mail met een kortingscode!

Comments are closed.