E.L.F. mineral lipstick

elf rosy tan, bare brown, beautiful berry

Fuchsia, bordeaux, oranjerood, paars … m’n lipstickkeuzes zijn nou niet bepaald subtiel. Ik kies áltijd voor opvallende kleuren. Mij zie je zelden met een schattige roze variant of een nette nude-kleur. Tot nu … want in m’n online winkelmandje van Eyes Lips Face besloot ik een aantal kleuren te gooien die ik normaal never ever draag. Wat minder opvallende kleuren, die toch een verzorgd kleurtje aan mijn bleke lippen geven. Ik heb veel E.L.F. lipsticks uit de Essentials lijn, maar de mineral lipsticks (€5,00) heb ik nog nooit eerder geprobeerd. Ik ging voor: Rosy Tan, Bare Brown en Beautiful Berry. Het zouden zusjes kunnen zijn, want ze verschillen niet heel veel van elkaar. De kleurtjes in de online shop komen niet helemaal goed overeen met de daadwerkelijke kleuren. Dus als je iets gaat bestellen: eerst even swatches online zoeken!

eyes lips face mineral lipstick

M’n lippen zijn de laatste tijd nogal uitgedroogd van het vele lipstick dragen, dus ik koos voor de mineral lipstick-variant (én de hydraterende, maar daar later meer over). Wat wordt er beloofd? “Deze voedende mix van exotische oliën, natuurlijke was, vitaminen en plantenextracten creëert de perfecte vochtinbrengende formule. De gestroomlijnde lipstick geeft een superieur kleurresultaat, glijdt gemakkelijk over de lippen en houdt lang. Uw lippen blijven de hele dag perfect gehydrateerd en zacht. Kortom: lippen om te zoenen! Al onze minerale make-up is op 100% minerale basis zonder parabenen, conserveringsmiddelen of chemische kleurstoffen.” Ben ik het daar mee eens? Yes! Ik vind het een hele fijne lipstick en Beautiful Berry (de donkerste kleur in deze lijn) is sowieso een nieuwe favoriet! Enige minpuntje is dat ik de lipstick een beetje gek vind ruiken bij het aanbrengen, maar daar merk je daarna niets meer van! De lipstick blijft top zitten, mits je geen vette dingen eet, dat overleeft hij niet.


V.l.n.r. Bare Brown, Rosy Tan en Beautiful Berry.


Een van m’n nieuwe favorieten! Beautiful Berry.


Ik had niet verwacht dat ik er met een kleur als Bare Brown wel okay uit zou zien ;).


Zoals je ziet is Rosy Tan niet echt een succes, ik lijk wel een spook.

elf mineral lipstick
e.l.f. minerale lippenstift

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

14 thoughts on “E.L.F. mineral lipstick

  1. Deze lipsticks van ELF vind ik erg fijn (heb alleen andere kleuren) Beautiful Berry is denk ik wel de mooiste van de drie x

  2. Deze lijken me heel fijn! Vooral vanwege de minerale materialen. Het is jammer dat de kleuren op de site anders zijn dan in het echt, dat heb ik ook ervaren met E.L.F. maar gelukkig ben ik nog niet enorm teleurgesteld.
    Beautiful berry staat je idd heel mooi 😀

  3. De eerste vind ik het mooist! Ik krijg zelf ook enorm droge lippen van lipstick terwijl ik toch goede merken als Chanel en Dior erop smeer. Nu nog een paarsige kleur vinden die mij mooi staat, ik vind het vaak zo hard maken bij mij.

    1. Bij Primark heb ik een hele draagbare paarse kleur gevonden … misschien een ideetje om even te kijken? Ook niet direct zo’n grote miskoop als wanneer een Dior of Chanel kleur je niet staat. Haha.

  4. De eerste staat je top. Die Rosy Tan mag mijn kant op komen, is nml wel mijn kleur hihi 🙂 Volgende keer lachen op je foto’s joh, dan ben je nog veul mooier en stralender!

  5. Wat een leuke kleurtjes! Ik heb ook twee lipsticks van ELF die ik erg fijn vind en lekker betaalbaar ook!

Comments are closed.