Nieuwe favoriete guilty pleasure: Meenk drop & chocola

Allemaal leuk en aardig, die gezonde trend … maar ik laat m’n guilty pleasures echt niet staan. Hoewel het niet heel erg gezond is (maar wél lekker natuurlijk) kan ik hier in een avond een hele pot van wegwerken. Ik heb een nieuwe guilty pleasure: Meenk snoepjes! Vergeet Tony Chocolonely karamel zeezout en zwart-witjes van Venco. In mijn kast staan tegenwoordig deze leuke potjes met Meenk chocolade & drop snoepjes. Hier zie je m’n 3 favoriete smaken. Met stip op 1. drop + chocolade + krokant laagje. SENSATIE voor je smaakpapillen. Eerst een zoet krokant laagje, dan zachte smeuïge melkchocolade en daarna een bouncy zout dropje. YUM! De 2 andere varianten drop + chocolade + salmiak (eerst zuigen!) en drop + chocolade zijn ook meer dan lekker, maar halen het niet bij nummer 1. De dropjes van Dr. Meenk bestaan al sinds 1900 en ken je vast al wel. Maar ken je de hippe varianten van deze natuurlijk dropjes ook?

Prijs? €2,99 voor een potje van 150 gram. Yes! Betaalbaar! (Wel iets duurder dan Tony, maar je krijgt ze wel in een fijn hersluitbaar potje).

Waar te koop? Gewoon bij de supermarkt (o.a. Jumbo), online, in snoepwinkels en bij sommige drogisterijen.Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

7 thoughts on “Nieuwe favoriete guilty pleasure: Meenk drop & chocola

  1. Oh jeetje, wat doe je me aan.. Het lijkt me een hemelse combinatie. Wist nog niet van het bestaan van dit lekkers, maar ik wil nu eigenlijk meteen naar de supermarkt rennen!

  2. Ha, die zijn inderdaad erg leuk! Ik weet zelf niet of ik de combinatie drop en chocolade wat zal vinden, al klinkt het wel heeeeel goed hoe jij het omschrijft

Comments are closed.