Dit is echt de beste zilvershampoo: IVY, mijn persoonlijke favoriet

Ik dacht dat ik alle zilvershampoos nu wel een beetje geprobeerd had. In 2009 liet ik m’n haar zilver verven en was zilvershampoo m’n allerbeste vriend in de badkamer. 2015 werd het jaar van m’n – niet per se geplande – paarse ombre waarmee ik Hairstudio 5 verliet. Weer mocht zilvershampoo niet in m’n badkamer ontbreken. Niet alleen om het paarse kleurtje te behouden – wat er trouwens zo uit was helaas -, maar ook zo nu en dan om m’n haar in het geheel wat assiger te maken. Weg met die warme blonde ondertoon! Ik vind koel blond veel mooier. Daarom probeerde ik bijvoorbeeld ook de Kruidvat kleurshampoo in cool blond.

Goedkoop online zilvershampoo kopen om te proberen?

M’n haar na een wasbeurt met Kruidvat kleurshampoo Wash In Wash Out Cool Blond

Hier zie je goed hoe warm-blond m’n haar normaal is. Dit is al met zilvershampoo gewassen, maar gewoon niet zo’n héle heftige. Ik geloof dat dit de tijd is van Kruidvat zilvershampoo.

Voor en na foto kleurshampoo Kruidvat

Dit krijg je met de zilvershampoo van IVY

Yassss. Dit is dus waar ik écht blij van wordt. Die paars/blauw/grijze plukken zijn ook nog eens mooi meegenomen. Wil je dat nou niet? Dan kun je deze IVY zilvershampoo shampoo ook mixen met je gewone shampoo of ‘m sneller uitspoelen voor een minder heftig effect.

Beste zilvershampoo Ivy

De nieuwe beste zilvershampoo van IVY (mijn mening)

Een tijd lang kon geen enkele zilvershampoo die van Schwarzkopf van de troon stoten. Betaalbaar en deed goed z’n werk. Ik vergeleek de 2 zilvershampoos die bij mij in de douche (Kruidvat zilvershampoo en Schwarzkopf zilvershampoo) staan nog in een review-blogpost. Deze shampoo gebruik ik trouwens nog steeds regelmatig, maar er is een nieuwe favoriet die de #1 positie in m’n badkamerkastje heeft verworven.

Zilvershampoo Ivy Kruidvat en Schwarzkopf

Een kleine review van de IVY zilvershampoo

Op een dag ergens eind vorig jaar kwam mijn schoonzusje – met mooie assige/zilverblonde highlights in haar haar – op de proppen met het merk IVY. Ik had er nog nooit van gehoord, maar dat kan zijn omdat ze het bij AMI kappers verkopen (waar zij werkt) en ik nog nooit geweest ben.

Ik kan er lang of kort over uitweiden: deze shampoo is perfect. Hij ruikt lekker, hij zorgt niet voor een klittenbos en hij doet méga goed zijn werk. Zo goed zelfs dat als je ‘m in laat trekken (zoals je gewend bent bij zilvershampoos) je haar best weleens paars of blauw uit kan pakken. Alleen de prijs is niet per se héél budget (€14,95), maar gezien het feit dat je hier dus zeker niet heel vaak je haar mee moet wassen als je geen blauw haar wilt, is het goed te doen. Je hebt maar een klein beetje nodig, dus lekker zuinig in gebruik. Als hij op is, ga ik ‘m zeker opnieuw kopen. Mooi meegenomen: de shampoo geeft je haar ook nog een vitamineboost dankzij voedende ingrediënten zoals tulp- en lijnzaad.

[Tip 2020!] ze verkopen IVY zilvershampoo nu ook bij bol.com. Hij heeft ook een nieuwe (mooiere) verpakking trouwens. Mocht de shampoo even niet leverbaar zijn, probeer dan een van de andere zilvershampoos die ik voor je getest heb of houd bol.com in de gaten. Hij komt regelmatig weer terug in ’t assortiment als ‘ie even weg is.

Ps. Zoals je ziet kleurt hij mijn haar niet helemaal, maar dat heb ik dus met iedere kleurshampoo. Zelfs met haarverf wordt het regelmatig niet egaal. Misschien komt dat doordat ik van mezelf al een soort van highlights en verschillende kleurpigmenten in m’n haar heb. Hoe dan ook, hoe lichter m’n haar, hoe beter het werkt. Dat zie je ook doordat het deel dat gebleekt is door de zon veel grijzer/paarser is. Nu heb ik een beetje een ‘natuurlijk’ ombre-effect, zie onderstaande foto’s.

5 thoughts on “Dit is echt de beste zilvershampoo: IVY, mijn persoonlijke favoriet

  1. Wauw, ik vind dit zo gaaf. Ik ben serieus jaloers op iedereen die dit doet en durft. Zelf heb ik er ook niet echt het lef voor om dit te doen. Hij pakt wel heel mooi uit moet ik zeggen.

  2. OH! wat fijn dat deze zo goed is, ik heb er toen een 20 minuten in mijn haar gelaten toen de onderkant nog blond was en toen was ik echt PAARS haha

  3. Ik kom toevallig op je Blog terecht en dit artikel maakt me súper nieuwsgierig naar deze Zilvershampoo!
    Ik ga deze zeker uitproberen 🙂 Je haar ziet er super uit!

Comments are closed.